Zwembadboorden

Bommetje! Daar ga je het zwembad in! En na die frisse duik wil je graag uit het zwembad duwen. Wat is er dan beter dan een stenen zwembadboord als ondersteuning? Deze zijn bijzonder duurzaam, robuust en geven jouw zwembad een prachtige, bijna exotische toets. Een stenen zwembadboord is altijd een goed idee, omdat ze niet glad worden als er water op komt. Zo kan je er niet op uitglijden wanneer je het volgende ‘bommetje’ maakt.

Meer weten?

Meer weten?

Zijn deze zwembadboorden enkel geschikt voor zwembaden?

Hoewel het woord ‘zwembad’ wel in de naam zit, zijn deze boorden ook geschikt voor zo veel andere toepassingen. Ook vijvers, riviertjes en fonteinen kan je omranden met deze stenen boorden. Elke zone in jouw tuin waar vaak water loopt kan je wel afwerken met deze boorden.

 

Bij welke tuinstijlen passen stenen zwembadboorden?

Een stenen zwembadboord past eigenlijk binnen verschillende tuinstijlen en zijn dus erg veelzijdig in gebruik. Door hun ruwe en natuurlijke karakter passen ze perfect in een tuin waar de natuur overheerst en waar de vormen iets spontaner en ruwer mogen zijn. Maar we hebben ook boorden die een strakke, hoekige vorm hebben, wat meer past binnen de moderne tuin.

 

Zijn zwembadboorden makkelijk te plaatsen?

Een zwembadboord is heel eenvoudig te plaatsen rond jouw project. Hiervoor maak je gebruik van dikbedmortel of een watervaste tegellijm, wat de stenen plaat goed op zijn plek zal houden en resistent is tegen water. Maar let op: gebruik geen cementmortel of elastische voegmiddelen bij het plaatsen van deze stenen, omdat dit de duurzaamheid aantast en de stenen uiteindelijk kunnen barsten.

 

De voorkant van de boord, wat we ‘de neus’ noemen, steekt gewoonlijk een drietal centimeter uit over het water en verstopt ook de mortel voor een professioneler resultaat.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze zwembadboorden? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving