Terrasreiniging

Hou jij het graag ook proper op je terras? Of wil je gewoon nog honderden zomers genieten van jouw eigen prachtige houten terrasplanken? Dan zal je ook af en toe jouw terras moeten reinigen en behandelen. Gelukkig hebben we hier ook de juiste producten voor, afhankelijk van je gebruikte houtsoort. Was af en toe je terras eens af en geniet nog zo veel langer van jouw eigen houten terras!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je een terras reinigen?

Er zijn verschillende voordelen aan het reinigen van je terras. Zo zal dit vooral de duurzaamheid verhogen, waardoor de levensduur nog wordt verlengd. Zeker houtolie voedt het materiaal nog meer, zodat het beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. En je verlaagt de kans op schimmelvorming, groene aanslag of aantasting door insecten.

 

Dit alles heeft natuurlijk ook invloed op de uitstraling van je terras, want zo kan je het hout zijn originele, warme, charmante houtkleur teruggeven en geniet je langer van een terras dat er als spiksplinternieuw uitziet jaar in jaar uit

 

Hoe vaak moet je jouw terras reinigen?

Vaak raden we klussers aan om hun projecten een keer per jaar een reinigingsbeurt te geven. Dat is meestal wel voldoende om langer van een terras te kunnen genieten en die warme kleur te beschermen. Je kan er ook voor kiezen om het vaker te doen als je terras heel veel zon krijgt. Of als je jouw terras onbehandeld laat, dan zal het hout langzaamaan vergrijzen, wat ook een prachtig effect heeft op jouw project. Je kan dus zelf kiezen of je die vergrijsde look wilt, of als je liever een fris en warm terras behoudt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze terrasreiniging? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving