Pluggen

Verstoppertje spelen met jouw terrasplanken? Dat kan! Sommige terrasplanken kan je niet met clips bevestigen, dus dan zit er niets anders op dan ze met schroeven door de bovenkant van de plank te bevestigen. Maar om die lelijke schroeven te verstoppen kan je gebruik maken van houten pluggen. Je hamert ze simpelweg in de opening, nadat je de schroef hebt bevestigd. Acht, negen, tien, wie niet weg is, is gezien!

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke houtsoort zijn de pluggen gemaakt?

Deze houten pluggen zijn enkel beschikbaar in ipé, wat een tropische hardhoutsoort is. Geen zorgen, want deze pluggen kan je ook gebruiken bij terrasplanken van verschillende andere hardhoutsoorten, zoals tali of merbau. Hoe dan ook camoufleert een houten plug beter dan bijvoorbeeld een metalen schroef!

 

Waarom zou je een boorsetje gebruiken?

Zoals je kan zien, zijn deze pluggen beschikbaar in combinatie met een boorsetje. Dit is erg handig gereedschap waarmee je vlot de gaten kunt boren voor je schroeven en meteen ook de juiste opening hebt om de pluggen in de planken te stoppen. Bij een terras met een grote oppervlakte zal je veel gaten moeten boren voor de schroeven en het juiste gereedschap komt hier handig van pas voor een proper en professioneel resultaat. Hierdoor zal ook de hele plaatsing van jouw terras veel sneller gaan!

 

Passen deze pluggen perfect in de gaten in je terrasplank?

Normaal gezien zijn deze pluggen net een tikkeltje dikker, zodat ze knus in alle gaten vast komen te zitten. Daarom raden we aan om elke plug dieper te slaan met behulp van een rubberen hamer. Komen de pluggen net iets boven de terrasplanken uit? Dan kan je er altijd een stukje afzagen of schuren zodat elke plug mooi gelijk loopt met de plank zelf. Hierdoor zorg je voor optimaal loopcomfort op jouw terras!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pluggen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving