Red Class Wood gevelbekleding

Ben je helemaal verliefd op de prachtige uitstraling van douglashout aan je gevel, maar is het prijskaartje toch net niet binnen je budget? Geen nood, want red class wood gevelbekleding zorgen voor die uitstraling voor een betaalbaardere prijs! De combinatie tussen de rechtheid van de planken, de golvende houttekening en de zalmrode uitstraling geven jouw gevel vast die originele en klassevolle toets waar jij van droomt!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is red class wood gevelbekleding?

Red class wood is eigenlijk behandeld Europees naaldhout. Je kan het een beetje vergelijken met geïmpregneerd grenen, hoe we een oorspronkelijk niet-duurzame houtsoort met een chemisch toverdrankje toch duurzaam maken. Hierdoor krijgt dit hout een roze tot lichtrode kleur, een beetje als de uitstraling van douglashout. Een leuke uitstraling voor jouw gevel, toch?

 

Wat is het verschil tussen een geschaafde en een fijnbezaagde gevelbekleding in red class wood?

Ben jij grote fan van een landelijke en ruwe look voor de gevel van jouw tuingebouw? Dan zijn de planken met een fijnbezaagde afwerking ideaal. Hierbij hebben we de planken in vorm en op maat gezaagd met een zaagblad met fijne tandjes. Zo zie je nog een fijne structuur met af en toe een splintertje. Een echt rustiek karakter!

 

De geschuurde planken zijn dan weer net ietsje netter vormgegeven en mooi opgeschuurd voor een egaler oppervlak. Hoewel ze dus iets rechter en properder zijn afgewerkt, krijg je nog steeds het natuurlijke karakter dankzij de houttekening en knopen in elke plank.

 

Is red class wood duurzaam genoeg voor je gevel?

Ja, red class wood is zeker een voldoende duurzame houtsoort voor jouw gevel. Ze behoort tot klasse 3, waardoor je ongeveer 10 tot 15 jaar kan genieten van dit hout, zonder extra behandeling. Heb je een krap budget of ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing, dan is red class wood dus zeker een budgetvriendelijk alternatief voor jou gevel.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze red Class Wood gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving