Meer weten?

Wat is houtcomposiet?

Houtcomposiet is eigenlijk een mengeling tussen gerecycleerde houtschilfers en kunststoffen. Vervolgens kunnen we dit mengen met kleurstoffen om echt een unieke uitstraling te verkrijgen. Zo kunnen we een mooie, charmante houtkleur nabootsen, maar ook een moderne, stijlvolle antracietkleurige plank krijgen. En je kan daarnaast kiezen tussen verschillende profielen: van vlakke planchetten tot triple blokprofielen. Op die manier kan je een prachtige gevel creëren voor jouw tuingebouw of woning.

Dankzij de mengeling tussen verschillende stoffen zijn deze planken ook helemaal onderhoudsvrij en kleurvast. Ze zijn bijzonder gemakkelijk te plaatsen en erg duurzaam voor decennialang genot! En vetspatten van de barbecue of de friteuse? Die poets je gemakkelijk weer van de gevel met wat water en zeep.

Is gevelbekleding uit houtcomposiet duur?

Gevelbekleding uit houtcomposiet is eigenlijk budgetvriendelijker dan een gevel uit echt hout. Niet alleen is de kostprijs vaak goedkoper dan de meeste andere houten bekledingen in het assortiment, ze hebben bovendien geen nood aan dure onderhoudsproducten, zoals houtolie en beits. Je kunt ze gewoon onbehandeld aan de gevel laten hangen. Dit is een groot verschil met houten bekledingen, waar je vaak extra werk en geld moet steken in het onderhoud van je project om de prachtige uitstraling te behouden. Maar dat is met houtcomposiet dus niet het geval: je bevestigt het aan je gevel en je kan er decennialang moeiteloos van genieten!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houtcomposiet Gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving