Thermo essen gevelbekleding

Thermowood essen gevelbekleding combineert het beste van twee werelden. Het profiteert van alle voordelen van een thermowood behandeling en heeft daarbij de fysieke sterkte van een hardhoutsoort. Mocht er een gevelbekledingshemel bestaan, dan ben je er nu in beland. Welkom!

Meer weten?

Meer weten?

Wat maakt thermo essen gevelbekleding zo decoratief?

Wij bieden enkel Europees essenhouten gevelbekleding aan. In tegenstelling tot bijna elke andere Europese houtsoort wordt essen gevelbekleding gekenmerkt door een levendige houttekening die te vergelijken valt met die van tropische houtsoorten, misschien zelfs nog mooier. Die tekening is te wijten aan de manier waarop een es groeit, snel en kronkelend. Bovendien is thermo essen gevelbekleding geheel knoopvrij.

Welke kwalitatieve eigenschappen heeft thermo essen gevelbekleding?

Gevelbekleding in thermo essen combineert schoonheid met kwaliteit van de bovenste plank. De levensduur van gevelbekleding in thermo essen is meer dan 25 jaar. Dat is de hoogste categorie onder houten gevelbekleding. Gevelplanken in thermo essen krimpen en zwellen nauwelijks. Je hoeft dus geen schrik te hebben voor barsten of scheurtjes. Essen is een hardhoutsoort, daardoor is de krasgevoeligheid miniem. Dankzij de thermische behandeling is er geen voedingsbodem meer aanwezig voor insecten en bacteriën. Je hoeft jouw thermo essen beplanking dus nooit te behandelen.

Hoe bevestig je thermo essen gevelbekleding?

De bevestiging van thermo essen gevelbekleding hangt af van het profiel. Er zijn planken met een tandgroefverbinding, een z-profiel of een open lattenstructuur. Je kan thermowood essen gevelplanken vast schroeven of nagelen, zoals elke houten gevelbekleding. Toch bestaat er ook een manier om thermowood essen gevelbekleding onzichtbaar te monteren. Sommige soorten gevelbekleding in thermo essen zijn voorzien van een infrezing voor clips. Deze planken worden op een aluminium onderstructuur bevestigd door middel van clips. Je klikt jouw thermo essen gevelbekleding hierop eenvoudig vast. 

Wat is de prijs van thermo essen gevelbekleding?

De prijs van thermo essen gevelbekleding varieert van €120 tot €250 per m². Je kan thermo essen gevelbekleding kopen inclusief of exclusief montagesysteem. De prijzen inclusief montagesysteem liggen een stuk hoger. Je spaart in dat geval uiteraard wel de kost van de achterliggende structuur uit. Thermo essen gevelbekleding behoort tot een hogere prijsklasse. Het heeft dan ook alle eigenschappen die je van een gevelbekleding kan verlangen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo essen gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving