Thermo fraké gevelbekleding

Een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding voor jouw project? Dat krijg je met thermo fraké, of thermisch behandeld limba-hout. Deze gevelbekleding in thermisch hardhout heeft een erg subtiele houttekening, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle toets aan jouw project. Ontdek nu welke voordelen deze houtsoort heeft voor jouw woning, bijgebouw, tuinhuis, poolhouse, garage of woonunit.

Meer weten?

Meer weten?

Wat is de kwaliteit van gevelbekleding in thermo fraké?

Thermo fraké gevelbekleding behoort tot de hoogste duurzaamheidsklasse en heeft een levensduur van 25 jaar en langer. Gevelbekleding in thermo fraké combineert de stabiliteit en vormvastheid van een thermische gevelbekleding met de fysieke sterkte van een hardhouten gevelbekleding. Je hoeft dus niet in te zitten met een de krimp- en zwelmarge of krasgevoeligheid.

Welke uitstraling heeft thermo fraké gevelbekleding?

Thermo fraké is een ideale houtsoort voor een moderne uitstraling van jouw gevel. Dankzij de onopvallende houttekening krijg je een houten profiel met een egaal oppervlak. Kies je voor de planchetten, dan komt die houttekening meer tot hun recht en krijg je een elegante en rustgevende gevel. Daarnaast zijn er ook blokprofielen verkrijgbaar, waarbij je kan spelen met de schaduwvoegen en een prachtige combinatie krijgt tussen donkere lijnen en de charmante houtkleur. Thermo fraké gevelbekleding heeft een donkerbruine houtkleur en een subtiele, fijne houtnerf. Dit hout bevat geen knopen, wat dus zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Is thermo fraké gevelbekleding duur?

Thermo fraké behoort tot de tropische hardhoutsoorten, die standaard toch een hoger prijskaartje hebben. Zo zal je ongeveer tussen 70 en 130 euro moeten rekenen per vierkante meter. Je krijgt voor deze prijs wel een enorm duurzame en stijlvolle houtsoort die jaren aan de gevel van jouw project zal pronken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo fraké gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving