Thermowood grenen gevelbekleding

Thermowood grenen of vuren gevelbekleding wordt gemaakt van dennenhout. Je kent de dennenboom misschien het best als kerstboom bij je thuis. Wat dacht je ervan om dat kerstboomhout ook tegen je gevel te timmeren? Dan geniet jij lekker alle dagen van die gezellige, warme kerstsfeer.

Meer weten?

Meer weten?

Wat maakt thermowood grenen gevelbekleding uniek?

Thermowood vuren en grenen gevelbekleding wordt vooral gekenmerkt door de knoopjes, harszakjes en houtnerven die mooi zichtbaar zijn. Knopen of knoesten zijn natuurlijke verdikkingen op een stam die door een tak worden gevormd. Dennenbomen hebben takken over de hele stam en verklaren de hoeveelheid knoopjes in het kernhout waaruit de gevelbekleding wordt gemaakt. Wil je dus een landelijke gevelbekleding gebruiken voor jouw tuinhuis, bijgebouw of woning, dan kom je met thermowood grenen gevelplanken aardig dicht in de buurt.

De knopen in thermowood grenenhout doen mij denken aan iets wat mijn oma vroeger zei: “Je huid vertelt het verhaal van je leven. Achter elke rimpel en elk litteken schuilt iets wat je hebt meegemaakt.” In thermowood grenen gevelbekleding lees je het verhaal van bomen, een bos, misschien zelfs een volledig woud. Ook benieuwd wat zich daar heeft afgespeeld?

Hoe lang gaat thermowood grenen gevelbekleding mee?

Thermowood grenen gevelbekleding is net als alle andere thermowood gevelbekleding ontzettend duurzaam. Je mag gerust rekenen op tientallen jaren gevelplezier. Wij bieden enkel thermowood grenen D+ aan, wat tot de hoogste duurzaamheidsklasse behoort.

Vraagt thermowood grenen gevelbekleding veel onderhoud?

Je kan thermowood dennenhouten gevelbekleding gewoon onbehandeld plaatsen. Als je uitkijkt naar een onderhoudsvrije houtsoort ben je bij thermowood aan het juiste adres. Zowel het hout, als de knopen zullen mooi egaal vergrijzen. Wil je die vergrijzing tegengaan en de warme houttint bewaren? Dan zit er niks anders op dan jaarlijks beitsen. Zoek je thermowood gevelbekleding in een zwarte kleur? Ontdek dan zeker ons assortiment zwart hout.

Wat is de prijs van thermowood grenen gevelbekleding?

Thermowood grenen of vuren gevelbekleding kan je kopen aan een prijs per m² vanaf €30 tot €80. Het prijsverschil wordt voornamelijk bepaald door de dikte van de planken en de bewerkingen die nodig zijn om de gevelbekleding te vervaardigen. Met planchetten vanaf €30/m² is thermowood grenen of vuren de goedkoopste gevelbekleding in thermisch hout die op de markt te verkrijgen is.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood grenen gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving