Meer weten?

Waarom zijn latten in tropisch hardhout zo populair?

Het natuurlijk lijnenspel in hardhouten latten geeft jou onmiddellijk zin om een exotisch melodietje te neuriën en te dansen. Door enkel en alleen nog maar naar het hout te kijken, word je al gelukkig. Dat is nu net wat wij zelf ontzettend belangrijk vind bij de façade van een woning of in een tuinomgeving. Na een boeiende, leuke, toch vermoeiende en soms stresserende werkdag rij je naar huis en zie je in de verte al padouk latten aan je gevel hangen. Het bezorgt je spontaan een glimlach en een goed gevoel bij het thuis komen. Dat is voor ons goud waard.

Welke uitstraling creëer je met hardhouten latten?

Naast de schoonheid van het hout worden hardhouten latten steeds met een open structuur geplaatst. Een voegje scheidt twee latjes van mekaar en zorgt voor een schaduweffect. De afwisseling tussen donkere voeg en lat creëert een moderne uitstraling. Toch passen tropisch hardhouten latten zowel bij een zeer strakke kubuswoning als bij een landelijke bouwstijl met muren in natuursteen. Zo zien wij de combinatie tussen plattelands en modern steeds vaker terugkomen.

In welke houtsoort kan ik tropisch hardhouten latten krijgen?

We bieden latten in tropisch hardhout aan in verschillende houtsoorten: padouk, itauba, bankirai en afromosia. Andere houtsoorten zijn eventueel op maat verkrijgbaar. De breedte en dikte van de latten varieert van houtsoort tot houtsoort en van artikel tot artikel. Zo kunnen we zowel brede als smalle latten aanbieden en ook hierin een vorm van maatwerk aanbieden.

Waarom is het leuk om hardhouten gevellatten zelf te plaatsen?

Hoe smaller de latjes, hoe arbeidsintensiever de plaatsing verloopt en hoe meer tijd er nodig zal zijn. Het is precisiewerk waar je als doe-het-zelver en zelfs als vakman ontzettend veel voldoening uit haalt. Bovendien is hardhout heel kwalitatief en elegant materiaal. Wij vind dat soort projecten fantastisch om aan mee te werken omdat het echt realisaties zijn waar je als doe-het-zelver prat op kan gaan en met heel veel trots en fierheid op kan terugblikken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhouten latten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving