Meer weten?

Waarvoor worden eiken planchetten voornamelijk gebruikt?

Eiken planchetten kunnen voor allerhande projecten worden gebruikt. Al verkopen wij ze het vaakst als bekleding bij een eiken bijgebouw. Sommige eiken planchetten lenen zich goed voor het bekleden van een eiken onderdak. Zeker wanneer jouw dakgebinte uit eiken spanten bestaat, combineert dat prachtig met rustieke eiken onderdakbekleding. Andere eiken planchetten lenen zich dan weer eerder voor het bekleden van wanden aan binnen- of buitenzijde. Uiteraard kan je met eiken tandgroefplanken ook deurkaders of sierlijsten afwerken.

Tips bij het gebruik van eiken planchetten

Eiken planchetten stralen luxe en authenticiteit uit. Toch hou je er het best ook rekening mee dat eiken planchetten een typische Europese gevelbekleding is. Daardoor adviseren wij om eiken planchetten steeds met een kleine speling tussen de tand en groef te plaatsen. Op die manier voorzie je zelf een zwel- en krimpmarge voor de tandgroefplanken. Eiken planchetten zullen namelijk in elke toepassing, of het nu als dakbeschot of wandbekleding is, vocht verliezen of opnemen. Windscheuren en kringen zorgen zo mee voor het ongeëvenaarde patine. Wij adviseren ook steeds een plaatsing in wildverband om de nervositeit binnen de tandgroefbeplanking zoveel mogelijk te beperken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken planchetten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving