Camping

Ik herinner me nog goed hoe ik met mijn vader en mijn broer in de Vlaamse Ardennen ging hiken. Na een twintigtal kilometer stappen in het heuvelachtig landschap, bleven we overnachten in een camping pod. Lekker koken op het gasvuurtje om dan vroeg onder de dekens te kruipen, zodat we de volgende dag weer even veel kilometers konden afleggen. Die gezonde vermoeidheid vergeet ik nooit!

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke camping accommodaties kan je kiezen?

Deze categorie bevatten wel verschillende producten die we zien als kampeeraccommodaties, maar je kan ze ook voor zo veel meer gebruiken. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik ze als slaapplek, speelruimte, opslagplaats of als winkel.

Wie graag in stijl kampeert, gebruikt best de glamping pods. Deze mooie bijgebouwtjes zijn perfect om logees te laten slapen. Ze zijn klein en bevatten geen keuken of badkamer. Je kan er dus alleen maar in slapen.

Zigeunerwagens zijn misschien wel beter bekend als pipowagens. Het zijn precies wagonnetjes op wielen voor in je tuin. Ook deze houten gebouwtjes kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij zijn er alleszins gek op!

Een kiosk wordt meestal gebruikt om verschillende koopjes aan te bieden op de markt. Denk maar aan vis, groenten of zelfgemaakte juweeltjes. Maar ze passen ook perfect binnen de tuin.

Waarom zou je kiezen voor een camping accommodatie in hout?

Hout heeft verschillende voordelen voor jouw camping. Zo heeft hout een prachtige, landelijke uitstraling, wat zo mooi past binnen de setting van een camping. Al deze accommodaties zijn gemaakt uit Europees hout, wat betekent dat ze die typische knopen en een duidelijke houttekening hebben, die jouw project die naturelle uitstraling geeft.

Daarnaast heeft hout ook grote voordelen voor de isolatie. Zo doet houten bekleding ook dienst als thermische isolatie. Natuurlijk zal je jouw bijgebouw extra isoleren, maar het hout helpt al een heleboel!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze camping? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving