Palen

Een decoratief extraatje nodig voor in je tuin? Een speciale constructie waar elke bezoeker zegt “Woaw, heb jij dat gemaakt?” Dan stellen we je graag voor aan de constructiepalen uit robinia, geïmpregneerd grenen en bamboe. Je kan ze voor zo veel creatieve projecten in de tuin gebruiken. Zo krijg je de kans om je tuin met een extra natuurlijke, strakke of zelfs oosterse toets te decoreren. Zorg er wel voor dat elke paal minimaal voor een derde in de grond zit, want op die manier staat de paal stevig genoeg om alles van weersomstandigheden aan te kunnen.

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor jouw constructiepalen?

Bij de palen voor constructie kan je kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Hier leggen we elke optie even bondig uit.

Enerzijds hebben we robinia palen. Deze Europese houtsoort is erg kenmerkend voor de natuurlijke, kronkelende vorm, waardoor je het rustieke van je tuin nog meer benadrukt. Met de beste duurzaamheidsklasse kan deze houtsoort wel 25 jaar meegaan, zelfs in contact met de grond.

Bij de robinia heb je ook nog de keuze tussen een spintvrij geschuurde paal en een geschilde versie. De geschilde versie heeft nog een ruw oppervlak en leunt dus meer aan tegen de naturelle uitstraling. Je ziet hier en daar nog wat schors en spinthout en ook splinters zijn nog mogelijk. De spintvrij geschuurde palen zijn daarentegen mooi afgeschuurd, waardoor je een iets netter afgewerkt oppervlak krijgt. Deze laatste zijn ideaal wanneer je kleine kinderen in de tuin hebt, of als je iets wilt bouwen voor je kleine spruit, want deze palen zijn volledig vrij van splinters.

Wens je toch wat rechtere palen die ook nog eens goedkoper zijn? Dan zijn de palen uit geïmpregneerd grenen ideaal voor jouw project. Deze paaltjes zijn veel rechter vormgegeven dan die uit robinia en je ziet ook nog eens die golvende houttekening met af en toe een knoop. Deze palen zijn veel goedkoper, waardoor elke doe-het-zelver met elk budget zijn droomproject kan realiseren.

Ten slotte hebben we nog de palen uit bamboe. Deze zijn misschien iets minder schikt voor een stevige constructie, maar dienen vooral voor decoratieve toepassingen. Zo geven ze jouw tuin een oosterse en rustgevende toets. Kies jij voor de naturelle kleur, of liever voor een zwarte tint? Aan jou de keuze!

Voor welke projecten kan je deze palen gebruiken?

De toepassingen waar je deze palen voor kunt gebruiken zijn eindeloos. Meestal kiezen mensen deze palen voor hun decoratief pluspunt. Zo kan je ze gebruiken als weidepaal of om een bepaalde afscheiding te bouwen. Een van onze klanten bouwde zelfs een halve cirkel in de robinia spintvrije geschuurde palen, met een zithoek om aan het kampvuur lekker te genieten. Of wat dacht je van een visuele afscheiding tussen het zwembad en de rest van de tuin? Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik deze palen voor elk leuk project in de tuin.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving