Tuinbank

Een tuinbank is de ideale plaats voor ontspanning. De meeste klussers plaatsen ze in de hun tuin om bij goed weer een boek of tijdschrift te lezen, met je partner samen te genieten in de schaduw, of een glas wijn te degusteren met vrienden. Deze tuinbanken zijn een klassieker bij veel woningen, omdat ze ook zo veelzijdig zijn in gebruik. Ontdek zelf de veelzijdigheid van een houten tuinbank en geniet van een prachtige tuin vanop je lui achterwerk!

Meer weten?

Meer weten?

Welke tuinbank kies je het best voor jouw tuin?

Zoals je kan zien, hebben wij verschillende tuinbanken in ons assortiment, afhankelijk van de gewenste uitstraling en hoeveel mensen erop zullen zitten. Sommige tuinbanken hebben een eerder strakke uitstraling, wat ideaal is voor de moderne tuinen. We hebben ook een model uit cortenstaal, met een meer rechthoekig kader, wat waarschijnlijk het hoogtepunt is van de moderne tuinbanken. De modellen met een meer gebogen kader passen dan weer beter in een landelijke, rustieke tuin.

 

Hoeveel mensen zouden er op je bank moeten kunnen zitten? Sommige tuinbanken zijn voor een persoon. De “kleine” modellen zijn dan weer eerder voor twee, de “middel” voor drie personen en de grote versie voor vier of meer. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van wie er op de bank zit en de grootte van de persoon, maar zo heb je ten minste al een beter idee van de grootte.

 

Daarnaast is er ook nog een verschil in houtsoort. De meeste tuinbanken zijn gemaakt uit hardhout, wat wel de ideale houtsoort is voor een tuinmeubel waar je waarschijnlijk uren, met meerdere mensen tegelijk op zal zitten. Deze zullen sowieso ook heel lang meegaan, dankzij de beste duurzaamheidsklasse. Wie een krapper budget heeft, kiest dan weer beter voor een tuinbank uit geïmpregneerd grenen. Zo krijg je ook opnieuw een andere uitstraling voor jouw bank. Deze zijn nog steeds van goede kwaliteit, maar zullen iets minder lang meegaan dan die uit hardhout.

 

Moet je deze tuinbanken behandelen?

Het mooie van deze houten tuinbanken is dat ze nog steeds die karakteristieke natuurlijke uitstraling hebben. En die look zal alleen nog meer worden versterkt eens dat het hout begint te vergrijzen. Wil je deze vergrijzing tegenhouden en langer genieten van de warme kleur van het hout? Dan raden we aan om eens per jaar jouw tuinbank even te verzorgen met een houtolie of een beits. Dit komt ook de duurzaamheid ten goede en je kan dus langer op het bankje blijven zitten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinbank? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving