Barbecue

Haal de marinade, kippenkruiden en spatels maar al boven, want het is barbecuetijd! Maar wist je dat er nog zo veel meer manieren zijn om te kunnen genieten van geroosterd vlees of groenten? Wij zijn altijd enthousiast om een barbecuefeestje te organiseren, hoe origineler hoe beter! En de feestjes met een plancha, kamado of een pizzaoven zullen nooit vervelen!

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke soorten barbecue zijn er?

Er zijn verschillende manieren voor jouw barbecue: verschillende modellen, technieken en materialen. Hier kan je allemaal ontdekken om te proeven van alle stijlvolle en smakelijke mogelijkheden!

 

De plancha BBQ is een vuurschaal met een grillplaat bovenop, waar je dus met gemak jouw vlees op kunt bakken. Haal de bovenste plaat weg en geniet van een vuurschaal om marshmallows op te roosteren of om gewoon te genieten van het vuurspektakel. En wil je jouw plancha nog meer uitbreiden? Bij de plancha toebehoren vind je verschillende andere onderdelen, zoals grills, kookpotten, sokkels, en zo veel meer!

 

Daarnaast hebben we ook nog de kamado. Deze keramieken heteluchtovens zijn een bijzonder energiezuinige manier om verschillende gerechten te bereiden. Denk hierbij aan vlees en groenten, maar ook ovenschotels, taarten en quiches. De hitte circuleert binnen het keramische ei, waardoor je een gelijkmatige opwarming krijgt van jouw gerecht. Bij ons kan je ook terecht voor verschillende toebehoren voor jouw kamado, zoals beschermhoezen in verschillende maten, hitteschilden en roosters.

 

Ten slotte hebben we nog de pizzaoven. Jouw zelfgemaakte pizza klaarmaken op een hete leisteen? Je steekt simpelweg wat blokken aan binnenin de kamer en kan vervolgens jouw eigen eten bereiden in het midden van die hitte. Niet alleen pizza’s, maar ook brood en focaccia kan je bakken in deze stijlvolle ovens!

 

Wat zijn de voordelen tegenover een normale barbecue?

De plancha, kamado en pizzaovens zijn toch wel een opstapje in klasse in vergelijking met de doorsnee barbecues. Zo zijn deze modellen bijzonder veelzijdig in gebruik. Je kan er naast vlees en groenten ook tal van andere gerechten bereiden. Een plancha kan je na het grillen zelfs nog gebruiken als vuurschaal. Bovendien is deze manier van grillen gezonder, omdat het eten niet in direct contact komt met een open vlam. Bij een plancha blijft alles liggen op een vaste plaat en bij een kamado werken we met hete luchtcirculatie. Het eten heeft minder kans op verschroeiing en is dus zo automatisch beter voor de gezondheid.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze barbecue? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving