Advies

Ons EXZO-advies

Wat EXZO zo anders maakt dan andere doe-het-zelfzaken, is dat we altijd open staan om onze klanten en andere doe-het-zelvers advies te geven over hun project. Misschien is het wel de eerste keer dat je een gevel wilt bekleden en weet je niet waar te beginnen. Welke houtsoort is dan het best voor jouw project? Gebruik je gleufpalen of vierkante palen voor jouw tuinscherm? En welke omheining voorzie je het best voor een geitenfamilie?

Voor deze en vele andere vragen kan je terecht bij de productexperts van EXZO.

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Je kan bij ons terecht voor al jouw vragen omtrent een project in de tuin. Zo helpen we je graag verder met de keuze van jouw materiaal en zelfs hoe je het project het best plaatst. 

Concreet kunnen we je bijstaan met advies over de volgende onderwerpen:

  • Informatie over bepaalde producten en materialen;
  • Hulp bij de keuze tussen twee (of meer) producten;
  • Advies bij het uitdenken van je project;
  • Vragen over het transport van jouw bestelling;
  • Vragen over de plaatsing of het onderhoud van je project;
  • Tips over hoe je jouw project het best aankleedt.

Dankzij onze passie voor de tuin en hout, hebben we hier ook in de voorbije jaren veel kennis over verzameld. Toch heeft ook onze kennis grenzen. Als we niet zeker zijn over het antwoord op jouw vraag, dan spreken we andere experten of ateliers aan en koppelen later naar jou terug met het juiste antwoord. 


Hoe kan ik advies van jullie krijgen?

We kunnen je op verschillende manieren advies geven, afhankelijk van wat jij het makkelijkst vindt. Alle mogelijkheden die je hier vindt, zijn volledig gratis!

Tijdens de openingsuren staan onze productexperts natuurlijk voor jou klaar in de showroom. Kom gerust eens langs in Aalter en we helpen je zo goed mogelijk op weg. Daar kunnen we je ook verschillende staaltjes tonen en kan je alle materialen eens van dichtbij bestuderen.

Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar. Bel gerust naar +32 (0)9 292 73 03 en spreek direct met een van onze productexperten. Dan proberen we via deze weg een oplossing te bieden.

Wil je graag eens langskomen, maar ligt onze showroom net ietsje te ver? Dan kan je ook een videocall boeken. Bij al onze producten zie je een knop ‘Afspraak maken, online of bij EXZO’. Klik op deze knop en er verschijnt een vak rechts van je scherm. Selecteer ‘Online videocall’ en duid vervolgens de datum en uur aan die het best voor jou past (*enkel tijdens onze openingsuren). Vul wat persoonsgegevens in en we sturen vervolgens via mail een link door zodat je met onze productexperten kan spreken. 

Zijn we gesloten? Dan kan je ons altijd een mail sturen via info@exzo.be en proberen we zo snel mogelijk jouw vragen te beantwoorden via mail. Vind je binnen de week geen antwoord in je mailbox? Controleer dan zeker jouw mapje met ‘ongewenste email’, voor je ons opnieuw contacteert.

Ook via onze Facebook of Instagram-pagina kan je een vraag stellen. Stuur ons gerust via sociale media een berichtje en we proberen zo snel mogelijk een antwoord te bieden.

Wanneer kan ik contact opnemen met jullie?

Je kan langskomen in onze showroom, een videocall met ons boeken of bellen tijdens de openingsuren. Deze vind je hier nog eens terug:

  • Maandag: 14 tot 17 uur
  • Dinsdag - vrijdag: 9 tot 12 uur - 14 tot 17 uur
  • Zaterdag: 9 tot 12 uur
  • Gesloten op zon- en feestdagen.

Je kan ook contact met ons opnemen buiten deze openingsuren. In dat geval stuur je best een mailtje of stuur je een berichtje via Facebook of Instagram. Dan proberen we zo snel mogelijk jouw vragen te beantwoorden.


Zijn er nog andere manieren waarop jullie advies aanbieden?

Ja, er zijn nog verschillende andere manieren waarop wij advies aan jou geven. Zo hebben we een hele selectie blogberichten waarbij we tuintips, trends en advies samenbundelen per thema. Wil je bijvoorbeeld een tuin in de Engelse, Spaanse of Japanse stijl? Welke projecten kan je realiseren in september? Hoe verwijder je hars uit hout? Alle details vind je in onze blogberichten, allemaal nauwkeurig uitgeschreven door onze productexperts!

Daarnaast kan je bij EXZO TV terecht voor verschillende, informatieve en inspirerende video’s. Zo kan Jeroen je helpen bij de keuze tussen twee (of meer) verschillende materialen of wanneer je niet weet welk product je het best kiest voor jouw unieke project. 

Daarnaast geeft Timo zijn beste tips en tricks in de ‘Timmeren met Timo’ video’s. Telkens plaatst hij een nieuw project en legt hij stap voor stap uit hoe hij dat doet. Lees je alle stappen graag even na met meer uitleg? Dan zit bij elke aflevering ook een bijhorende handleiding. Zo kan jij vlot aan de slag aan een nieuw project in de tuin.

En heb je even geen inspiratie voor jouw volgende project? Krijg dan advies van mensen zoals jij! In onze reportages tonen onze eigen klanten met veel trots hun projecten en vertellen waarom ze een bepaalde houtsoort of paal hebben gekozen. Daarnaast vertellen ze meer over hoe ze de samenwerking met EXZO hebben ervaren. Voel jij je handen al jeuken om te beginnen?


Advies voor jouw project?

Wil jij graag advies inwinnen rond jouw tuinproject? Een tuinhuis plaatsen, gevel bekleden, terras aanleggen, schutting monteren of volledige tuin aanleggen? Geen probleem! Voor elk project hebben wij een productexpert in huis. Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving