Red Class Wood Balken en kepers

Je hebt vast al gehoord van tweede en eerste klas, maar heb jij al een product van de ‘red class’ gezien? Dit is echt hout van een aparte klasse! Kenmerkend is de goede duurzaamheid, een unieke uitstraling en een kleine ecologische voetafdruk. Het perfecte materiaal dus voor een stevig en uniek bijgebouw in jouw tuin of aan de woning. Verzamel nu alle nodige materialen voor een poolhouse, tuinhuis, tuinkantoor, overkapping, veranda en elk ander project om ‘U’ tegen te zeggen!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waar is red class wood uit gemaakt?

Red class wood is eigenlijk Europees naaldhout dat we met chemicaliën hebben behandeld. Je kan het een beetje vergelijken met geïmpregneerd grenen. Maar in de plaats van een groene schijn, krijgen we hier een eerder rode tot roze tint, wat ons erg doet denken aan douglashout. Zo krijgen we dus een duurzamere en stevigere houtsoort waar je perfect een bijgebouw in de tuin mee kan plaatsen.

 

Waarom zou je voor red class wood kiezen voor jouw constructie?

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van red class wood is onder andere het lagere prijskaartje. Dankzij de chemische behandeling krijg je namelijk een verduurzaamde houtsoort, zonder de prijs te moeten verhogen. Bovendien krijg je die unieke en mooie uitstraling als douglashout, met die mooie roze kleur en golvende houttekening.

 

Red class wood is ook milieuvriendelijk, want het hout heeft een minder lange weg af te leggen naar ons magazijn. Het hout krijgt een hogere duurzaamheid, waardoor je langer van jouw project zal kunnen genieten

 

Wat is het verschil tussen een keper en een balk uit red class wood?

Zoals je kan zien hebben we zowel kepers als balken in red class wood in ons assortiment. Ze verschillen toch ietsje van vorm en dus ook in gebruik. De balken hebben een vierkante vorm aan de kopse zijde en worden meestal toegepast bij de ringbalken en verticale staanders van jouw constructie. De kepers daarentegen hebben een rechthoekige vorm aan de kopse kant en klussers gebruiken ze vaak voor de gording van het dak of voor het basiskader voor de gevels.


Hoeveel balken en kepers je dan uiteindelijk zal nodig hebben hangt wel af van je eigen project en wensen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze red Class Wood Balken en kepers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving