Glazen tuinschermen

Het is toch glashelder? Een modern en prachtig tuinscherm is een must voor een luxueus tuinleven. En de ideale oplossing hiervoor zijn de tuinschermen uit glas! Het meest aantrekkelijke is de lichtinval van deze schermen, want door de combinatie van helder en troebel glas krijg je een prachtige wisselwerking tussen licht en schaduw. Bovendien kan je soms nog genieten van de wijde tuinomgeving. Alleen maar voordelen toch?

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welk glas bestaan deze tuinschermen?

Deze tuinschermen bestaan uit 8 millimeter dik enkel veiligheidsglas. Veiligheidsglas is erg stevig glas dat heel moeilijk is om te breken. En als jouw paneel toch breekt, dan zal het materiaal versplinteren in kleine, stompe stukjes glas die volledig veilig zijn om op te rapen. Geen gevaar om je dus te snijden.

Waar kan ik deze glazen tuinschermen voor gebruiken?

De glazen panelen zijn enkel te gebruiken voor tuinschermen. Je plaatst ze tussen gleufpalen langs een terras of een perceelgrens van je tuin. Deze tuinschermen zijn echter niet geschikt om op een bepaalde hoogte te plaatsen, zoals balkons en dakterrassen. Ze dienen meer als decoratie aan de rand van een tuin op de begane grond.

Help, ik vind mijn maat niet!

Heb jij een specifieke maat nodig die je niet terugvindt hier op onze shop? Geen paniek, want je kan ons gerust contacteren om deze glazen tuinschermen naar jouw unieke afmetingen te laten maken in ons atelier. Door de manier waarop het glas wordt geconstrueerd, kan je het zelf niet snijden met standaard doe-het-zelf materiaal. Wij gebruiken een waterstraalsnijder om deze panelen in vorm te snijden. Contacteer ons dus gerust en we bespreken met jou wat we kunnen doen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze glazen tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving