Stalen ramen

Een stevig raam in jouw bijgebouw om uit te kijken op jouw prachtige tuin? Dan vind je in deze categorie vast het stalen venster dat jouw project mooi aanvult! Voor ons is het glashelder: deze ramen passen perfect bij een landelijk bijgebouw, maar kan je ook plaatsen binnen een moderne tuinomgeving aan jouw poolhouse overkapping of tuinhuis. We maken gebruik van traditionele technieken in onze staalhoeve om handgemaakte stalen ramen en ossenogen te produceren. Deze technieken hebben de tand des tijds wel doorstaan, waardoor we stevige en kleurvaste raamkozijnen kunnen garanderen.

Meer weten?

Meer weten?

In welke toepassing kan je stalen ramen gebruiken?

Al onze ramen en ossenogen kunnen zowel in bakstenen muren als houten constructies worden ingepast. De montage kan eenvoudig door middel van schroeven en aan de hand van de voorziene gaten in het stalen frame. Twijfel je tussen enkel of dubbel glas? Hou dan vooral rekening met de functie van de ruimte. Wil je in jouw bijgebouw een lounge installeren die je in de winter wenst te verwarmen? Dan zal je uiteraard met dubbel glas het minste warmteverlies bekomen.

We bieden stalen ramen aan in een premium en budget versie. Beide worden in hetzelfde atelier door dezelfde vakmensen vervaardigd. Het verschil zit hem in de afwerkingsgraad en de gebruikte hoeveelheid staal. De premium ramen worden afgewerkt met mastiek. Bij het budgetvriendelijker alternatief wordt er silicone gebruikt. Het kader is bij alle varianten opgebouwd in een kruisverdeling.

Wat is het verschil tussen een open en vast stalen raam?

Wat ik ook altijd handig vind, is dat je het raam ook op een kipstand kan kantelen om wat te verluchten. Zo gaat mijn voorkeur uit naar een open stalen raam in plaats van een vast. De verschillende formaten zorgen ervoor dat je de ramen kan laten terugkomen in zowel grote als kleine toepassingen. We zien vaak de allerkleinste formaten dienst doen in een met hout bekleedde deur en de grotere maten als licht inlatende wandramen.

Heb je er ook altijd al van gedroomd om een staalsmid gelukkig te maken? Kies dan voor zijn vakmanschap.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze stalen ramen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving