Geïmpregneerd grenen planken

Tuincoach Evelien vertelde ons eens dat een tuin echt een plek moet zijn waar je kunt ontspannen, waar de natuur terugkomt en waar je dus volledig jezelf kunt zijn. Maar dat hoeft niet altijd zo duur te zijn als je denkt. Ook degene met het kleinste budget moeten een project kunnen realiseren in de tuin. En daar komen deze planken uit geïmpregneerd grenen dus erg van pas! Deze verhogen de landelijke, natuurlijke uitstraling van je bijgebouw en zijn bovendien bijzonder betaalbaar. Het beste van twee werelden dus!

...
Meer weten?

Meer weten?

Gaan deze planken uit geïmpregneerd grenen lang mee?

Deze planken zijn gemaakt uit dennenhout, war oorspronkelijk geen duurzame houtsoort is. Door ze te behandelen met chemicaliën, een proces dat we beter kennen als impregneren, krijgt dit soort gevelbekleding wel een hogere duurzaamheid. Op die manier kan je wel 15 jaar genieten van jouw bekleding.

Welke uitstraling krijg je met een gevel uit geïmpregneerd grenen planken?

De gevel van jouw bijgebouw of tuinhuis krijgt met deze planken een erg landelijke en natuurlijke uitstraling. Je kan aan het oppervlak nog duidelijke houtnerven en knopen zien en de rand van deze planken zijn bovendien golvend, als de schors van een boom. Wij raden zeker aan om deze planken met een kleine overlap aan je gevel te bevestigen. Hierdoor krijg je extra het gevoel van een blokhut.

Deze houtsoort heeft oorspronkelijk een goudgele kleur, maar door de chemische behandeling zien we ook een groene schijn over de hele plank. Na veel blootstelling aan regen en zonneschijn zal ook dit hout vergrijzen en de groene schijn verdwijnen.

Is een gevel uit geïmpregneerd grenen planken duur?

Nee, want een van de super-kwaliteiten van deze geïmpregneerd grenen planken is juist dat ze heel budgetvriendelijk zijn. Het proces van impregneren is een heel goedkoop proces, waardoor deze planken ook bijzonder weinig kosten. Op die manier kan elke klusser en elke doe-het-zelver genieten van een prachtige gevelbekleding, en maakt budget niet veel uit!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerd grenen planken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving