Kastanje tuinpoort

Droom je van een weelderige en romantische tuin waar de natuur zijn gangetje gaat en waar alles van natuurlijke oorsprong is? De bijtjes die van bloem naar bloem zoemen, de vogels die takjes voor hun nestje verzamelen en het klimop dat een weg zoekt door je tuin? Dat is het beeld waar ik aan moet denken bij deze kastanje tuinpoortjes! Ze geven je woning en tuinomgeving een rustieke en natuurlijke uitstraling. Want een natuurlijke tuin, daar kan je toch optimaal genieten en tot rust komen?

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is er zo typisch aan deze poortjes uit kastanje?

Kastanje is een prachtige Europese houtsoort met ook die typische uitstraling, mede dankzij de kleur en de kronkelende vorm van de spijlen. Met een duurzaamheidsklasse 2 kan je minimaal 15 jaar genieten van je tuinpoortje, zelfs als je het niet behandelt. Echte Franse kwaliteit dus! Ze hebben een minder lange weg af te leggen naar ons magazijn en hebben een minder grote invloed op het milieu. Ben je het poortje beu, dan is het hout ook volledig biologisch afbreekbaar.

Na verloop van tijd zal ook dit hout beginnen vergrijzen onder invloed van zon en regen. Dit verhoogt de naturelle en pittoreske uitstraling nog meer en geeft dus een extra dimensie aan je project. Je kan dit vergrijzingsproces wel tegengaan door het poortje af en toe te behandelen met wat houtolie, maar in principe is dit niet noodzakelijk.

Waar kan je deze tuinpoortjes voor gebruiken?

Deze poortjes uit kastanje zijn vooral geschikt voor gebruik in de tuin zelf. Zo zijn ze ideaal om een kippenren mee af te sluiten of als visuele afsluiting tussen twee zones in de tuin. Of je kan ze gebruiken om te zorgen dat kinderen niet zomaar tot bij de geitjes kunnen raken. Je kan een poortje in principe ook wel gebruiken om je tuin mee af te sluiten voor indringers, maar aangezien je ze niet op slot kan doen, raden we dit minder aan.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kastanje tuinpoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving