Overkapping met plat dak

Een plekje om samen met de familie te genieten van een barbecue of een aperitiefje? Of een plek om fietsen of ander speelgoed op te bergen? Dan zijn deze moderne overkappingen ideaal voor jouw tuin. Je zit dan volledig beschut van de regen, van fel zonlicht, van vallende herfstbladeren en zelfs van de wind, als je kiest voor een halfopen overkapping. Zo zie je maar dat er meerdere voordelen zijn aan een houten overkapping met een plat dak in je tuin.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een overkapping met een plat dak?

Een overkapping met een plat dak geeft je tuinomgeving een eerder moderne toets. Ze lijken soms een beetje op een kubus en hebben dus ook minder details en tierlantijntjes. Ze hebben een strak en net uiterlijk, wat zo typisch is aan een modern bijgebouw.

Een plat dak heeft ook heel veel mogelijkheden naar afwerking toe. Zo kan je ervoor kiezen om het dak plat af te werken met isolatie en EPDM bovenaan. Of wat dacht je van een groen dak? Die geven een mooie landelijke toets aan je project en zijn erg goed voor de ecologie en de biodiversiteit in je tuin. Het is daadwerkelijk een paradijs voor bijen en vlinders.

Soorten overkappingen met plat dak

Je kan kiezen uit verschillende soorten overkappingen met een plat dak. Zo hebben we afdaken die volledig open zijn aan alle vier de zijden. Op die manier heb je wel een breed zicht op de rest van je tuin en kan je genieten van de volledigheid van je tuin. Ook handig om misschien de (klein)kinderen in de gaten te houden?

Daarnaast hebben we ook overkappingen die gedeeltelijk open zijn. Hierbij zijn dus een of twee zijdens afgesloten, waardoor je kan genieten van een extra stukje privacy. Bovendien heb je zo ook meer ruimte om bepaalde tuinspullen op te hangen of tuinmeubels tegen te plaatsen. Een halfopen overkapping heeft ook als extra voordeel dat je beschut zit van de wind.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze overkapping met plat dak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving