Houten ramen

Een landelijk bijgebouw versieren met een raam? Heb je graag een rustieke look voor jouw tuinhuis? Dan zit je bij de houten ramen aan het juiste kozijn! Deze houten ramen zijn gemakkelijk te monteren en voorzien jouw tuinhuis, poolhouse, overkapping of tuinkantoor van een prachtig accent. Ook bij blokhutten passen deze ramen perfect. Kortom, jouw houten tuingebouw zal echte klasse uitstralen terwijl jij van binnenuit geniet van een zalig zicht op de tuin!

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke houtsoort zijn deze raamkozijnen gemaakt?

Deze raamkozijnen zijn allemaal gemaakt uit Europees naaldhout, waardoor je die naturelle knopen en typische houttekening nog mooi kunt zien. Hier kan je kiezen tussen twee verschillende houtsoorten: vuren en douglas.

 

Vurenhout is iets budgetvriendelijker en is onbehandeld, waardoor je nog veel richtingen uit kan wat betreft de afwerking. Hier zijn de ramen wel voorzien van dik isolatieglas, waardoor je ze dus ook in een bijgebouw kan gebruiken waar de warmte binnen moet kunnen blijven tijdens de winter. Douglashout is daarentegen iets duurzamer, wat ook het duurdere prijskaartje verklaart. Deze ramen zijn wel voorzien van enkel, glas, waardoor ze een iets lagere isolerende waarde hebben.

 

Voor welke projecten kan je deze houten ramen gebruiken?

Deze houten ramen en raamkozijnen zijn het meest geschikt voor een houten bijgebouw, zoals een tuinhuis, een overkapping, poolhouse of een afgesloten veranda. Bij deze projecten kan de dergelijke ramen in een buitenmuur of een binnenmuur verwerken. We raden ze echter niet aan voor bijvoorbeeld buitenramen van een woning of waar isolatie heel belangrijk is. Deze houten ramen worden eerder gebruikt als decoratie of om meer licht in een bijgebouw te brengen.

 

Kan je deze houten ramen openen?

Ja, deze ramen kan je zeker openen om de ruimte te ventileren en frisse lucht binnen te laten. Sommige ramen zet je op de kiep, andere schuif of draai je gemakkelijk open. Je kan daarnaast een metalen mechanisme installeren om het raam goed af te sluiten of juist open te houden.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houten ramen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving