Durasid Gevelbekleding

Verlang jij ook naar lichte planchetten en planken om aan jouw gevel te bevestigen die niet vergrijzen of vervagen na verloop van tijd? Dan zijn de Durasid gevelbekleding ideaal voor jouw project! Deze planchetten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, uitstralingen en kleuren en ze zijn bovendien heel gemakkelijk te monteren aan de gevel van jouw woning, poolhouse, tuinhuis of garage. Dit materiaal heeft zo veel voordelen, je zult je ogen niet geloven!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is Durasid gevelbekleding?

Dit is gevelbekleding van het kwaliteitsvolle merk Durasid. Dit zijn platen gemaakt uit hardschuim en een laag pvc gecoextrodeerd op het hardschuim. Het is dankzij deze laatste laag dat we verschillende uitstralingen kunnen creëren, van volledig vlak en glad, tot een plank met diepe houtnerven en natuurlijk-ogende textuur.

Welke toepassingen zijn er voor Durasid gevelbekleding?

Een Durasid gevelbekleding kan voor verschillende gevels worden gebruikt. Zo kunnen ze zeker aan de gevel van een woning worden geplaatst, om een natuurlijke of een moderne uitstraling te geven. Ook jouw bijgebouw kan een stijlvolle bekleding gebruiken, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Een garage, poolhouse, tuinhuis of woonunit kunnen allemaal een prachtige uitstraling krijgen dankzij de veelzijdigheid van Durasid gevelbekleding.

Wat zit er in het assortiment Durasid gevelbekleding?

Omdat we een tweede laag op hardschuim coextroderen, kunnen we verschillende uitstralingen aanbieden voor jouw gevel. Wat dacht je bijvoorbeeld van volledig vlakke planken met een egale kleur? Die geven jouw project een strakke en moderne look. Anderzijds hebben we de planken met een fijne nerfstructuur voor een elegant en verfijnde natuurlijke uitstraling. Of kies je liever voor de planken met een geprinte laag, waardoor we de look van ceder of padoek kunnen nabootsen? Kortom er zijn zo veel verschillende afwerkingen en uitstralingen, dat je zeker wel een plank vind die past bij jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze durasid Gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving