Gevelbekleding Planken

Heb je soms ook het gevoel dat je even wil herbronnen? Even het hoofd leeg maken en nadenken over wat echt nodig is? Ieder jaar boek ik een weekendje in een boomhuttenpark waar ik, afgesloten van het moderne leven, even terug kan naar de basis van alles. Geen prikkels, geen verplichtingen, geen verwachtingen. Het is die rust en eenvoud die ik ook voel bij gewone, simpele planken in Europees hout als gevelbekledingsprofiel. Geen franjes, geen versiersels, geen tierlantijnen. Dat is fantastisch toch?

Meer weten?

Meer weten?

Waarom houten planken als gevelbekleding gebruiken?

Planken zijn de basis van alle gevelbekleding en geven mij het meest het gevoel van verbondenheid met de natuur en in het bijzonder de Europese bossen waar ik graag ga wandelen. Planken leunen nog het dichtst aan bij de bomen waaruit ze werden verzaagd.

Om die reden ben ik ook het verzotst op een bezaagde of fijnbezaagde afwerking. Voor mij mag het allemaal wel nog wat ruwer en minder bewerkt aanvoelen. Al begrijp ik perfect dat anderen zouden kiezen voor geschuurde of geschaafde planken. Daarbij maak je bijvoorbeeld komaf met splinters. Wat uiteraard heel handig is als je kinderen hebt rondlopen.

Kan ik planken als horizontale of verticale gevelbekleding plaatsen?

Planken passen in mijn ogen perfect bij een landelijke woonstijl en zijn voor mij een heel goede keuze voor de bekleding van een natuurlijk bijgebouw of plattelandse schuur. Ze kunnen in een overlap geplaatst worden in een horizontale gevelbekleding of in een verticale bekleding met een voegje tussen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Planken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving