Triple blokprofiel hardhout

Een prachtige, gebalanceerde gevelbekleding met triple blokprofielen? Dat krijg je met tropisch hardhout. Deze houtsoort wordt getypeerd door de rustige houttekening, zonder uitgesproken nerven en zonder knopen! Hierdoor is er meer ruimte voor de voegen om tot hun recht te komen en krijg je een rustiger geheel. De ideale houtsoort dus om een triple blokprofiel mee vorm te geven.

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke tropische hardhoutsoorten kan ik kiezen voor mijn triple blokprofielen

Bij ons kan je kiezen tussen triple blokprofielen uit iroko en padoek. Beide houtsoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse, waardoor je meer dan vijfentwintig jaar kunt genieten van je prachtige gevelbekleding. Ook de vormvastheid en stabiliteit zijn nagenoeg hetzelfde bij beide houtsoorten.

Padoek wordt vooral gekenmerkt door de koraalrode kleur. Het is niet voor niets dat de Fransen deze houtsoort ook ‘Corail’ of ‘koraal’ noemen. Bij blootstelling aan zonlicht en regen verdwijnt deze rode kleur na twee weken naar een donker bruin. Met behulp van beits of houtolie kan je deze unieke kleur wel behouden voor langere tijd.

Wie geen fan is van de rode padoek-kleur, kan ook kiezen voor iroko. Deze houtsoort heeft een warmere, bruine kleur. De nerven in dit hout zijn zo subtiel, dat het wel een egale, gladde plank lijkt.

Welke houtsoort je ook kiest, na verloop van tijd zullen ze beide vergrijzen na verloop van tijd. Dit is een natuurlijk proces dat geen invloed heeft op de duurzaamheid of de stevigheid van het hout. Wil je de kleur toch langer behouden? Dan raden we een houtolie of beits aan die je periodiek aanbrengt.

Welke uitstraling krijgt mijn gevel met triple blokprofielen?

Je kan zelf nog kiezen of je deze triple blokprofielen horizontaal of verticaal plaatst. Afhankelijk van de lichtinval in de tuin, krijg je zo elk een andere uitstraling. De schaduwvoegen tussen ieder blokje geven wel een mooie toets aan je gevel en dankzij de subtiele houttekening komen deze voegen beter tot hun recht.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze triple blokprofiel hardhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving