Dubbel blokprofiel hardhout

Wil jij jouw gevel of tuinwand bekleden met een echt unieke plank? Dan kunnen deze hardhouten dubbele blokprofielen die moderne en duurzame toets geven waar jij naar verlangt. Je kan ze zowel verticaal als horizontaal monteren om een geweldig lijnenspel te creëren. En wie weet heb jij binnenkort een thuis met echt een ziel!

Meer weten?

Meer weten?

Dubbele profielen voor dubbel snelheid

Bij hardhouten planken met een dubbel blokprofiel is een voeg uitgefreesd waardoor het lijkt alsof je plank bestaat uit twee individuele blokjes. Elke hardhouten plank is dus extra breed, waardoor de plaatsing ook sneller zal verlopen dan wanneer je elk individueel blokje monteert.

Door verschillende profielen aan elkaar te monteren, creëer je een gesloten gevelbekleding die open lijkt door de gefreesde voegen tussen ieder blokje. In tegenstelling tot de enkele blokprofielen in tropisch hardhout kan je deze wel zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Met een horizontale plaatsing benadruk je de lengte van je huis of tuinwand, terwijl een verticale plaatsing eerder de hoogte van jouw muur accentueert en zorgt voor een iets modernere uitstraling.

Twee houtsoorten, twee uitstralingen

Deze dubbel blokprofielen zijn beschikbaar in twee tropische hardhoutsoorten: padoek en afrormosia.

Een tuinwand uit een dubbel blokprofiel in padoek zal een duurzame en moderne afscheiding zijn voor jouw tuin. Zonder enige behandeling kan dit hout wel 25 jaar en langer meegaan. Afrormosia is een iets exclusievere houtsoort en heeft ook een iets subtielere kleur dan de koraalrode padoek. Beide houtsoorten zijn verkrijgbaar in diktes van 25 en 27 millimeter. Ideaal dus voor jouw gevelbekleding of tuinwand.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze dubbel blokprofiel hardhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving