Hobby serre

Ben je nog maar net gestart met tuinieren? Of heb je liever een moderne serre zonder veel tierlantijntjes? Dan zijn de hobbyserres perfect voor jouw toekomstige komkommers, tomaten en erwtjes. Ze ogen zeer modern dankzij het strakke design en het zilverkleurig aluminium. Ze zijn ook in verschillende maten en afmetingen te vergrijgen, waardoor je echt een serre krijgt dat perfect afgesteld is op jouw behoeften en tuinomgeving.

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze hobby serres vormgegeven?

Deze serres zijn gemaakt uit erg duurzame materialen, waardoor je kunt genieten van een stevig huisje voor je groenten en fruit. Het skelet zelf is gemaakt uit zilverkleurig aluminium, wat licht en toch erg stevig is. Daarnaast maken we gebruik van veiligheidsglas. Dit is een speciaal soort glas dat, wanneer het zou breken, in verschillende kleine korrels barst dat geen letsels zou veroorzaken. Het is dus echt veilig glas voor iedereen!

Daarnaast heeft elke serre een gepunt dak met openschuivende ramen. Ventilatie is namelijk erg belangrijk voor jouw serre, dus je zal op bepaalde momenten de dakramen even moeten openzetten om frisse lucht binnen te laten.

Kan je deze hobby serre zelf vormgeven?

Ja hoor! Deze serres bieden de mogelijkheid om op verschillende manieren te worden aangekleed. Wat dacht je van een nokversiering bovenaan? De nok heeft namelijk gleuven waardoor je een versiering altijd kunt toevoegen. Daarnaast hebben we ook verschillende maten en afmetingen in het assortiment, waardoor je kan kiezen voor een serre die perfect past bij je tuin.

Hoeveel kost een hobby serre?

Hoeveel jouw eerste hobbyserre ongeveer kost, hangt vooral af van hoe groot je die serre wilt. Zo kosten de meeste modellen tussen de 2000 en 6000 euro. Maar omdat deze tuinserres minder details hebben en simpeler zijn vormgegeven dan de victoriaanse serre of de orangerie, zijn ze ook iets budgetvriendelijker. Op die manier kan elke beginneling met elk budget aan de slag gaan.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hobby serre? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving