Parallellogram hardhout

De tropische parallellogramvormige latten zijn het ideale alternatief voor de doorsnee rechthoekige latten. Mensen geven soms aan het gevoel van een tralies te krijgen door de manier waarop rechthoekige latten een raster vormen. Maar deze parallellogramvormige latten geven juist een heel moderne uitstraling aan jouw gevel.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke soorten tropisch hardhout bestaan er in parallellogram?

Er zijn verschillende tropische hardhoutsoorten verkrijgbaar in deze vorm. Je kan kiezen uit een parallellogram in padouk, ceder, afromosia of itauba.

Padouk is waarschijnlijk een van de meest bekende. De unieke koraalrode kleur en de grote duurzaamheid zijn vaak voorkomende redenen waarom klanten deze houtsoort verkiezen.

Afromosia is van alle tropische hardhoutsoorten het meest exclusieve. Door de schaarste is deze houtsoort minder verkrijgbaar en stijgt de waarde ervan ook. Mensen die geen fan zijn van die felle kleur van padouk, kiezen dan graag voor de warme charmante bruintint van afromosia.

Wie een voorkeur heeft voor houtsoorten die als muziek in de oren klinken, gaat best voor ceder. Het behoort tot de dennenfamilie en wordt vandaag ook vaak gebruikt voor muziekinstrumenten te maken. Het staat dus bekend als een zeer duurzame en harde houtsoort die ook makkelijk handmatig of machinaal bewerkbaar is. Het is bovendien het ideale alternatief voor de iets schaarsere houtsoort afromosia.

Een laatste houtsoort is itauba, oorspronkelijk afkomstig van het Amazonegebied. Het heeft een mooie beige-gele kleur en staat bekend als een zeer stabiele houtsoort.

 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze parallellogram hardhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving