Wellness

Wie gaat er nu niet graag naar de wellness? Een dagje naar de sauna, wat opgietsessies meevolgen of met een glaasje cava in het bubbelbad. Laat je lichaam maar volledig ontspannen en kom tot rust! Maar wist je dat zo’n ontspannend dagje spa ook in je tuin kan? Rechtstreeks van de achtertuin het bubbelbad in!

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoe creëer je meer wellness in jouw tuin?

Bij ons kan je kiezen tussen verschillende manieren om te genieten van een wellness in jouw tuin. Welke je uiteindelijk zal kiezen, hangt vooral af van hoe jij graag wilt ontspannen en of je liever zwemt, zweet of bubbelt.

Ben jij iemand die graag eens zweet in een hete cabine? Even genieten van een opgietsessie? Dan is een sauna ideaal voor in jouw tuin. Bij ons kan je kiezen tussen verschillende vormen en afmetingen, afhankelijk van de afmeting van je tuin. Naast de basispakketten voor de sauna zelf, kan je hier ook accessoires en saunakachels terugvinden.

Week jij liever in wat warm water, zoals een zalig bad? Dan kies je beter voor een hottub. Dit is eigenlijk een grote houten wijnvat, gevuld met water. Jouw badwater wordt opgewarmd via een houtkachel aan de buitenkant. Of het nu winter of zomer is, dit soort baden geven je altijd die ontspannen, heerlijke sfeer met vrienden, familie of een speciaal iemand.

Ten slotte zijn er nog de simpools en simtubs. Heb jij al een Intex-zwembad die je graag wat verder wil aankleden? Of heb je nood aan een volledig zwembad? Dan ben je bij de simpools in het juiste vaarwater! Deze pakketten bevatten de bekleding en/of het kader dat je zelf opbouwt. En ben jij eerder fan van wat bubbels? Dan kan je kiezen voor de simtubs, wat eigenlijk bubbelbaden zijn.

Is een wellness in je tuin duur?

Nee, een sauna, bubbelbad of hottub in jouw tuin hoeft helemaal niet duur te zijn, en dat bewijzen deze modellen uit hout! Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van betaalbare luxe in de tuin, zelfs degene met het kleinste budget.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze wellness? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving