Houten deuren

Kom toch binnen en wees welgekomen in jouw eigen unieke bijgebouw uit hout! Heb jij een blokhut geplaatst in de tuin? Of een houten tuinhuis? Dan zal een houten deur daar het best bij passen. Ze zijn perfect in combinatie met een rustieke tuinomgeving waar de natuur primeert, maar ook moderne bijgebouwen kunnen prachtig worden aangevuld met een houten deur en kozijn. En waarom kies je niet voor een extra raampje? Zo tover je het hele bijgebouw om tot een uniek huisje midden in de tuin.

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoe kies je een deur voor jouw tuinhuis?

Welke deur je uiteindelijk nodig hebt voor jouw project, hangt enerzijds af van jouw eigen smaak. Een ééndelige deur is altijd handig voor kleinere bijgebouwen of als je meestal niet veel plaats nodig hebt om door de deur te lopen. Bij een tuinhuis, waar je bijvoorbeeld een kruiwagen, fiets, bromfiets of grote grasmaaier soms moet verplaatsen, is een dubbele deur wel handiger.

 

Daarnaast kan je kiezen voor een deur met een strakke, vierkante of rechthoekige vorm, wat meer aanleunt tegen de moderne uitstraling. Of ga je liever voor de opgeklampte deuren, met meer detail voor een landelijke look?

 

En dan is er ten slotte ook nog een verschil tussen vurenhout en douglas. Een deur uit vurenhout is doorgaans onbehandeld, waardoor je zelf nog de afwerking kan kiezen met wat beits of olie. Dit dennenhout is bovendien iets goedkoper. Douglas heeft ook de typische knopen, maar heeft een warmbruine houttint. De duurzaamheid is hier wel iets hoger om langer te genieten van jouw deur!

 

Kunnen deze houten deuren op slot?

Ja hoor, deze houten deuren kunnen zeker op slot! Het beslag voor de klink en cilinderslot zit standaard al inbegrepen in het pakket, zodat je jouw bijgebouw goed achter slot en grendel kan afsluiten. Met het bijhorende plannetje monteer je alle onderdelen gemakkelijk aan de deur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houten deuren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving