Composiet Terrastegels

Ben jij ook gefascineerd door mengvormen van twee uitersten? Misschien bestel je standaard zoetzure saus bij je loempia’s, of ben je het meest fan van een kruising tussen twee hondenrassen. Een origineel liedje met klassieke instrumenten in een techno-jasje? Een mengeling van kunstmatig en natuurlijk? Dan zal je grote fan zijn van deze composiet terrastegels! Ze zijn net zo vormgegeven als de houten tuintegels, maar dan aangesterkt met moderne technieken.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze composiet terrastegels vormgegeven?

Om deze composiet terrastegels te maken, mengen we gerecycleerde houtschilfers samen met kunststoffen en kleurstoffen. Deze techniek heeft verschillende voordelen voor jouw terrastegels. Zo zijn deze planken duurzamer en kunnen ze nog meer gewicht dragen. Nee hoor, deze tegels zullen helemaal niet breken na frequent gebruik!

 

Daarnaast kunnen we met de kleurstoffen jouw terrastegels een ander kleurtje geven dan gewoon hout. Wat dacht je bijvoorbeeld van een terras zoals een schaakbord, met zwart-witte vlakken? Of heb je toch liever een donkerbruine kleur zoals hout? Deze kleuren zijn allemaal beschikbaar in ons assortiment!

 

Moet je een terras uit composiet terrastegels behandelen?

Nog een van de grote voordelen van composiet, is de onderhoudsvriendelijkheid! Dankzij de kleurstoffen in dit hout, blijven deze tegels meer hun kleur behouden dan bijvoorbeeld puur hout. Composiet kan wel nog eens tukje vergrijzen, maar zeker trager dan echt hout. Hierdoor is een behandeling van deze tegels in principe niet nodig voor de duurzaamheid of kleurbehoud van je terras.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet Terrastegels? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving