Eik / Kastanje Tuinschermen

Dromen we even weg naar een landelijk paviljoen in Engeland? Een gezellige cottage omgeven door de natuur, waar de tijd lijkt stil te staan. De wind die door de bomen raast, de rozelaar die zich langzaamaan een weg baant naar het dak en de vogels die ons wakker tjilpen. Zo een landelijk gevoel krijg ik dus van deze tuinschermen uit eik en kastanje. Een prachtige plattelandse toets waar je nog jaren kan van genieten. En als je je oor op het hout legt, hoor je nog dat Engelse landschap.

Meer weten?

Meer weten?

Zijn tuinschermen uit eik en kastanje duurzaam?

Zowel eik als kastanje zijn beide duurzame houtsoorten, aangezien ze beide bekend staan als Europese hardhoutsoorten. Op het gebied van duurzaamheid en ecologie zijn ze alletwee toppers, want ze gaan zonder probleem meerdere tientallen jaren mee.

Bovendien zorgt zijn lokale herkomst voor een grote ecologische waarde. We kunnen eik en kastanje op het Europese vasteland terugvinden en dus heeft het hout een minder lange weg af te leggen naar ons magazijn.

Beide tuinschermen zijn ook volledig gesloten, waardoor je kan genieten van volledige privacy in je tuin. Bij de eiken schermen krijg je zelfs nog de illusie van een open scherm, maar je kan toch genieten van een volledig zichtdicht scherm.

Welke uitstraling krijgt mijn tuinafsluiting met een eiken of kastanjescherm?

Door hun Europese herkomst, heeft dit hout veel knopen en een duidelijke houttekening. Dit verhoogt alleen maar de landelijke uitstraling van jouw tuinscherm. Zowel eik als kastanje hebben een lichtbruine houtkleur, die na verloop van tijd langzaamaan zal vergrijzen. Je kan ervoor kiezen om deze vergrijzing tegen te gaan met een beits of houtolie, maar dit verouderingsproces geeft een prachtige zilveren kleur aan jouw project.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eik / Kastanje Tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving