Beslag Toegangspoorten

Om de veiligheid in je tuin te garanderen, moet je natuurlijk alles goed achter slot en grendel kunnen bewaren. En je draaiende poort kan ook niet zonder de stevige scharnieren. Al deze essentiële onderdelen vind je binnen deze categorie. Werk jouw project nu tot in de puntjes af met het juiste beslag!

Meer weten?

Meer weten?

Uit welk beslag kan je kiezen voor een stevige, houten poort?

In ons assortiment hebben we twee verschillende soorten beslag, elk voor verschillende gebruiken.

Enerzijds hebben we de metalen scharnieren, zodat je poort gemakkelijk en vlot kan zwaaien. Dit beslag is gemaakt uit verzinkt metaal, zodat ze zeker niet zullen roesten na verloop van tijd. Bovendien geeft het glanzende metaal een prachtig contrast met het hout van je bekleding. Met de juiste schroeven zijn ze bijzonder makkelijk te bevestigen.

Anderzijds hebben we ook klinken en cilindersloten uit metaal, wat je gemakkelijk toevoegt aan jouw draaipoort. Dit is erg belangrijk als je jouw oprit veilig wilt afsluiten. En de wind kan bovendien je poort niet openblazen.

Kan je zomaar kiezen welk beslag je wilt voor elke poort?

Hoewel we veel scharnieren, cilindersloten en andere beslagen verkrijgbaar zijn, is niet alles zomaar toepasbaar op alle tuindeuren, poorten en sloten. Zo zijn er bepaalde modellen bedoeld voor specifieke producten, zoals de Grace poorten. Het ene beslag is ook meer geschikt voor een kleiner tuinpoortje, andere voor grotere poorten. Daarnaast kan je ook denken aan de uitstraling van de project en de scharnieren, want die moeten natuurlijk ook overeenkomen. Wij raden dus aan om even goed na te denken over je beslag als over de rest van je poort!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze beslag Toegangspoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving