Tuinberging

Iedereen wilt wel een tuin waar je volledig tot rust kan komen en wat ontspanning kunt opzoeken. Maar een vredevolle tuin, daar zie je toch geen afvalbakken? En die blijft toch ook proper? Daarvoor kan een tuinberging erg van pas komen! Deze houten huisjes verstoppen jouw afvalzakken, tuinspullen en speelgoed dat je even niet nodig hebt, of zelfs houtblokken voor het kampvuur. Je kan kiezen uit verschillende modellen, zodat je zeker wel een tuinberging vindt die perfect past bij de rest van je tuin!

Meer weten?

Meer weten?

Hoe kan je jouw tuin op orde krijgen?

Er zijn verschillende manieren om te zorgen voor orde en netheid in de tuin en daar kunnen tuinbergingen alvast goed bij helpen!

Eerst kan je kiezen voor een echte tuinkast, waar je verschillende spullen veilig kan opbergen. Denk maar aan bloempotten, harken, zakken potgrond, grasmaaiers en zelfs fietsen, steps en skateboards! Welke stijl kies jij, van hout tot metaal, van klassiek tot modern? Misschien vind je wel Narnia aan de andere kant?

Laten we het afval ook even verstoppen, met een containerberging. Dankzij deze kasten verstop je vuilniscontainers en -zakken in een prachtig houten of metalen huisje. Met het lelijke afval minder in het zicht, kan je beter genieten van de uitstraling van je tuin.

Ten slotte kan je nog kiezen voor een houtberging. Heb je een vuurschaal of plancha in jouw tuin? Of bouw je graag al eens een kampvuur? Dan kan je met een houtberging de het brandhout mooi opstapelen en droog verzamelen op een plek. Kies je voor hout, metaal of cortenstaal als afwerking?

Zijn deze tuinbergingen gemakkelijk te bouwen?

Ja, want alle materialen zijn al op voorhand gezaagd en gefreesd op de juiste plaatsen. Dankzij de handige handleiding staat jouw tuinkast in een mum van tijd recht, een beetje zoals een IKEA-kast. En deze bergingen worden ook niet verankerd in de grond, waardoor je ze gemakkelijk nog kunt verplaatsen of kunt meenemen bij een verhuis.

Moet je deze tuinbergingen onderhouden?

De tuinbergingen uit hout zijn in principe stevig en duurzaam genoeg om enkele tientallen jaren in je tuin te blijven staan. Natuurlijk kan je met een houtolie of beits jouw kast een keer per jaar behandelen om langer te genieten van de warme houtkleur en om de duurzaamheid nog te verlengen. Maar ook zonder onderhoud mag je op je twee oren slapen dat deze tuinkasten lang blijven staan, maar het hout zal dan wel na verloop van tijd van nature gaan vergrijzen. En wil je een tuinberging volledig zonder onderhoud dat zijn kleur behoudt? Dan kies je best voor een metalen model.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinberging? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving