Durasid Planchetten

Huh? Die gevel lijkt wel exact op hout! Maar laat je niet vangen, want de gevel van dit bijgebouw is eigenlijk gemaakt uit kunststof! Deze Durasid planchetten zijn voorzien van een textuur dat erg natuurgetrouw is aan echt hout. Of ga je voor de planchetten met een houtprint? Welke versie je ook kiest, niemand zal je geloven als je zegt dat jouw gevelbekleding geen echt hout is!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een planchet van Durasid?

Een gevel uit Durasid heeft meer voordelen dan je denkt! Dit soort bekleding is bijzonder licht, voor een gemakkelijke plaatsing en minder belasting op de gevel. Gedaan met eindeloos behandelen en beitsen, want deze planken zullen niet vergrijzen of van kleur veranderen. Je blijft decennialang genieten van dezelfde, prachtige uitstraling. Schimmels en insecten hebben ook geen trek in kunststof, waardoor je geen lelijke vlekken krijg of beschadiging door dieren.

Deze planken zijn niet gemaakt uit je doorsnee Tupperware potten, maar wel uit pvc hardschuim. Dit maakt deze soort gevelbekleding krasvrij en erg stevig, zodat ze niet zullen doorbreken.

Hoe passen Durasid planchetten in elkaar?

Bij gewone houten planchetten zien we bovenaan een tand en onderaan een groef, waardoor twee planken perfect in elkaar passen. Maar dat gaat natuurlijk niet bij een planchet uit kunststof. Daarom zijn deze planchetten voorzien van een haakje achteraan en een extra lip aan de onderkant. Die schuiven perfect in elkaar met een kleine overlap, waardoor de hele gevel lijkt op normale planchetten. Zo zal ook de plaatsing veel  gemakkelijker en vlotter verlopen.

Hebben deze durasid planchetten echt geen onderhoud nodig?

Nee, om de uitstraling of de duurzaamheid van deze planchetten te behouden, heb je niets nodig van behandeling zoals olie of beits. Soms kan het wel eens zijn dat je de gevel moet afkuisen als er bijvoorbeeld vuil of gras op komt. Maar dit kan eenvoudigweg met een zeepoplossing en spons en is in een mum van tijd gedaan. Geniet zo voor altijd van een propere gevel!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze durasid Planchetten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving