Gevelbekleding Triple blokprofiel

In ons assortiment met blokprofielen voor gevelbekleding zijn de triple blokprofielen misschiel wel het meest geliefd. Een triple blokprofiel is namelijk de gulden middenweg tussen het rustige dubbele en het drukke quattro blokprofiel. Het is de perfecte balans van blokjes die niet te fijn of te dik zijn. Kortom, het is echt het ideale materiaal voor een gebalanceerde gevel!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van triple blokprofielen?

En zei ik al hoe makkelijk en snel die triple planken geplaatst zijn? Met de perfecte breedte van de planken, én met de tand-groefverbinding, heb je je gevel in 1, 2, 3 bekleed. Je kan zelfs kiezen tussen een verticale of een horizontale plaatsing, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak.

Wat deze driedubbele blokprofielen nog beter maken, is dat ze een optimale duurzaamheid en stabiliteit hebben! Je kan kiezen uit triple blokprofielen in thermisch behandeld hout of tropisch hardhout. Thermowood is behandeld met hitte en stoom, waardoor ze behoren tot duurzaamheidsklasse 1 en erg vormvast zijn. Daarnaast heeft tropisch behandeld hout van nature zo een hoge duurzaamheidsklasse, maar deze houtsoort heeft geen knopen en een subtielere houttekening dan thermowood.

Wat is de prijs van een triple blokprofiel?

Triple blokprofielen zijn goedkoper dan als je afzonderlijke latjes koopt. Bovendien zal je ook veel tijd besparen bij de plaatsing. Ten slotte hangt de kostprijs van de bekleding ook af van jouw gekozen houtsoort. De duurzaamheid van thermowood is bijvoorbeeld erg betaalbaar, waarbij de prijs schommelt tussen €50 en €120 per vierkante meter. Tropisch hardhout heeft dan weer een duurder prijskaartje, maar het is de meerprijs meer dan waard voor de prachtige uitstraling die je krijgt.

Welke dikte heeft triple gevelbekleding?

Het triple blokprofiel bestaat in verschillende diktes, gaande van 18 tot wel 30 millimeter. Voor alle houtsoorten geldt daarbij: hoe dikker de plank, hoe dieper we de groef tussen elk blokje kunnen maken. Dit betekent dus dat de schaduwvoeg daartussen groter valt. Daarin kan je dus gerust naar smaak je favoriet uitkiezen. Liever een groot contrast tussen de blokjes die echt dat effect van open latjes benadrukt? Of toch liever een subtielere, dunne lijn voor een rustig geheel? Aan jou de keuze!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Triple blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving