Geautomatiseerde Poortkaders

Soms is het moeilijk om je eigen poort te kiezen. Misschien vindt je je smaak niet? Of is je favoriete houtsoort niet meer beschikbaar? In dat geval kan een poortkader heel goed uitkomen! Dit robuuste metalen kader kan je zelf bekleden met je favoriete materialen, van hout, composiet tot verschillende kunststoffen. Zo creëer je pas echt een unieke poort, die je nergens anders zal terugzien.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waar zijn deze poortkaders voor automatische poorten van gemaakt?

Deze poortkaders voor een automatische poort zijn gemaakt uit robuust metaal, dat zeker stevig genoeg is om de volledige poort te dragen. Metaal zal namelijk niet scheuren of vervormen na verloop van tijd en blijft dus ook decennialang stevig. Dit metaal hebben we een extra laagje coating gegeven, waardoor je geen roest zult tegenkomen op de poort. Bovendien krijg je een prachtig contrast tussen het vlakke metaal en de houttekeningen op je bekleding. De perfecte mix tussen de naturelle bekleding en het moderne, strakke van het metalen kader errond.

Met welke materialen kan je een kader voor automatische poorten mee bekleden?

In theorie kan je jouw poort bekleden zoals je zelf wilt. Kies je voor een houten bekleding, zoals een blokprofiel, een planchet of een siding? Of ga je eerder voor alternatieve, moderne materialen, zoals composiet en kunststof?

Over het algemeen raden we wel materialen aan die licht zijn van gewicht. Het zou je verbazen hoe snel en gemakkelijk een poort te zwaar is om vlotjes open te zwaaien. Daarom kies je beter voor bijvoorbeeld thermo ayous, en andere houtsoorten van die aard. Planken uit composiet kunnen al snel heel zwaar worden, dus dit materiaal is misschien iets minder geschikt voor een project zoals een automatische poort.

Kan iedereen zo een metalen poortkader bekleden?

Ja hoor, wij geloven dat iedere doe-het-zelver een eigen automatische poort kan bekleden. Hiervoor heb je bijzonder weinig ervaring of gereedschap nodig, zodat ook beginners zo’n project kunnen realiseren. Ga aan de slag met bekleding en bevestigingsmateriaal uit RVS of inox en creëer jouw eigen automatische poort.

Het is hier wel belangrijk dat je kiest voor bevestigingsmateriaal uit INOX of RVS, want dit soort metaal is bestand tegen regen en roest. Hiermee voorkom je ook dat het roestend metaal lelijke plekken zou geven op je houten bekleding. Zo creëer je een professioneel resultaat voor jouw tuin en oprit.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geautomatiseerde Poortkaders? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving