Prieel

Op een hete zomerdag geniet je in de schaduw van een prachtig bloeiende tuin en een bruisende limonade. Het enige wat je dan nog mist? Een prieeltje natuurlijk! Dit koninklijk gebouwtje beschermt je van de zon, zorgt voor een mooi uitzicht op de tuin en biedt een leuk plekje om te genieten meet familie en vrienden. Je kan jouw project zelfs meer aankleden met bloemen, sfeerverlichting, tuinmeubels en een uitbundig feest!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een prieel?

Een prieel is een halfopen of volledig open terrasje of tuinhuis. Traditioneel werden ze gemaakt uit hout en volledig omgeven met bloemen en planten. Het is de ideale plek om te genieten van wat afternoon tea, of misschien even te bekomen van een duik in het zwembad. Meestal geeft een prieeltje wel een iets meer landelijke uitstraling aan je tuin. Met de modellen uit ons assortiment bewijzen we dat het niet zomaar stoffige gebouwtjes uit het verleden zijn, maar juist een prachtig stukje architectuur voor de toekomst!

Waarom een houten prieel?

Er zijn verschillende voordelen aan een prieel uit hout. Zo zijn ze erg stevig en bestand tegen regen en wind. Het hout is ook bewerkbaar met houtolie of beits en je kan zelfs extra bekleding aan toevoegen om meer zijden dicht te maken.

Een prieel met of zonder zijwanden?

Meestal waren prieeltjes volledig open, zodat je zeker een breed beeld had op de rest van de tuin. Zo kan je jouw kinderen in de gaten houten of kan je genieten van de volledigheid van je tuin.

Daarnaast hebben we ook halfopen prieeltjes met zijwanden in ons assortiment. Hierdoor kan je extra beschut zitten van de wind en kan je genieten van iets meer privacy.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze prieel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving