Decoratiematten

Een tuin is jouw oase van rust. Waar jij in alle veiligheid en privacy jouw ding kan doen. Waar je naar harte lust groentjes kunt kweken, kunt zonnebaden, genieten van een zwembad of een lekkere cocktail. Maar dit allemaal is toch veel leuker in een tuin met volledige privacy? Daar zorgen deze decoratiematten voor! Je bevestigt ze aan je tuinafsluiting en geniet van een prachtige natuurlijke toets in je tuin.

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen van decoratiematten kan ik kiezen?

Je kan kiezen voor verschillende materialen, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling. Al deze decoratiematten worden wel bij elkaar gehouden met ijzerdraden, maar deze vallen niet op tussen de kleur van de mat zelf.

Een wilgenmat is volledig samengesteld uit wilgentenen, waar het licht heel mooi kan tussen vallen.

Daarnaast hebben we ook rietmatten. Dat zijn natuurlijke rietstengels, die dicht bijeen gevlochten zijn en vastgebonden met sterke, onverslijtbare draad. Deze decoratiematten zijn heel prijsvriendelijk. Ze hebben een geelachtige kleur, die met tijd lichtjes zal vergrijzen.

Bamboematten zijn gemaakt uit verschillende bamboestrengels, samengehouden door metalen draadjes. Je kan kiezen uit volledige bamboestengels, of gespleten bamboe.

Heidematten zijn dikke matten gemaakt uit stengels van heidebloemetjes. Je kan kiezen uit verschillende diktes, afhankelijk van hoeveel privacy je wilt en de gewenste densiteit. Dit zijn ook de duurzaamste matten uit ons assortiment.

Heb je graag die natuurlijke textuur van een boom? Met de boomschorsmatten krijg je exact die uitstraling voor je tuinafsluiting. Dit zijn namelijk dunne latjes flexibele boomschors.

Zijn deze decoratiematten helemaal zichtdicht?

De zichtdichtheid van deze decoratiematten hangt vooral af van welk soort mat je kiest. Bij sommige matten kan je nog een beetje doorkijken, zoals bijvoorbeeld rietmatten en wilgenmatten. Andere modellen, zoals de dikkere heidematten, zijn volledig zichtdicht, waardoor je kan genieten van 100% privacy in je tuin.

Daarnaast kan je met deze natuurlijke decoratiematten de zichtdichtheid wel verhogen. Zo kan je ze bijvoorbeeld laten begroeien met klimplanten en fleurige bloemen. Op die manier krijg je een mooie rustieke toets voor jouw tuinafsluiting en meer privacy.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze decoratiematten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving