Containerberging

Is het soms niet jammer om afvalbakken te zien staan in een perfect aangelegde tuin? Dan stoppen klussers veel tijd en moeite in de tuin van hun dromen, met alles erop en eraan, maar laten ze de stinkende vuilnisbakken in het zicht staan. Het is zonde van al het harde werk! Daarom zijn deze containerbergingen dus ideaal, want ze verstoppen de vuilbak in een huisje dat perfect past bij de omgeving. Zo kan je nog gemakkelijk het afval wegdoen, maar valt het lelijke afval niet zo op in je droomtuin.

Meer weten?

Meer weten?

Welk materiaal kies je best voor jouw containterberging?

Deze containerbergingen zijn beschikbaar in verschillende materialen. Natuurlijk hebben we die uit hout, wat perfect past binnen een landelijke tuinomgeving of als je al veel houten elementen in je tuin hebt staan. De meeste zijn voorzien van een deksel, maar je kan ook kiezen voor een deurtje, waarlangs je de afvalzak kan weghalen. Of kies je liever voor een bovenplaat om planten op te laten groeien, zodat het geheel helemaal opgaat in de natuur?

 

Anderzijds kan je kiezen voor een metalen, moderne afvalcontainer. Deze past beter in de strakke tuinomgeving, met het blinkende metaal en chique uiterlijk. Ook deze containers komen met een deksel, zodat je het geheel afsluit tegen ongedierte.

 

Er zijn verschillende manieren om jouw containerberging vorm te geven, zodat ze perfect passen binnen jouw tuinstijl of bij een specifiek bijgebouw. Stuur ons gerust een email als je een containerberging wilt helemaal naar jouw wensen, en we kijken wat we kunnen doen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze containerberging? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving