Thermowood tuinwand

Met een tuinwand uit thermowood krijg je een tuinafsluiting met tal van voordelen! Zo krijg je hout dat even duurzaam is als tropisch hardhout, maar voor een fractie van de prijs! Dezelfde oerdegelijke kwaliteit, maar dan voor minder geld. Je kan zelfs tussen twee soorten afwerkingen kiezen, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling.

...
Meer weten?

Meer weten?

Is een tuinwand uit thermisch behandeld hout nu echt zo veel beter?

Ja zeker! Dankzij die thermische behandeling krijgt dit hout een duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat je meer dan 25 jaar kunt genieten van jouw tuinafsluiting. Vervolgens bevordert deze thermische behandeling de stabiliteit en de vormvastheid van het hout. Deze pluspunten komen extra handig uit bij een tuinwand, want je wilt natuurlijk niet dat je tuinafsluiting na een tijd kromtrekt.

Je kan bovendien kiezen tussen verschillende uitvoeringen van thermowood tuinwanden. Kies je voor vlakke planken, waardoor de textuur nog beter tot zijn recht komt? Of liever een blokprofiel met schaduwgroeven voor een moderne uitstraling? De keuze is aan jou!

Kies ik voor een tuinwand uit thermowood den of thermo ayous?

Zoals je kan zien hebben we twee soorten thermowood tuinwanden in ons assortiment.

Enerzijds hebben we thermowood. Dit is dennenhout van Europese afkomst die we dus thermisch behandeld hebben. Omdat we hier te maken hebben met een lokale houtsoort, zijn er duidelijke knopen in het hout, wat jouw project een prachtige dimensie geeft.

Anderzijds hebben we ook nog thermo ayous, een tropische houtsoort die wordt gekenmerkt door de gelijkmatige houttekening, zonder knopen. Dit is dus de ideale houtsoort voor zij die graag een houten bekleding hebben zonder donkere vlekken van knopen.

Behalve de houttekening en de herkomst, zijn er geen verschillen tussen de twee houtsoorten. Beide zijn even duurzaam en stijlvol en zullen gelijkmatig vergrijzen na verloop van tijd. Met een geschikte houtolie of beits kan je dit vergrijzingsproces wel vertragen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood tuinwand? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving