Eiken bijgebouw

Ik herinner me nog goed dat ik in mijn kindertijd een grote doos Lego had. Ik spendeerde uren met het bouwen van verschillende kastelen en huisjes en liet mijn creativiteit de vrije loop. Het was verbazingwekkend hoe stevig die kleine bouwseltjes waren! Maar mijn creaties uit Lego doen me precies denken aan de bijgebouwen uit eik! Die zijn ook enorm stevig en heel gemakkelijk in elkaar te steken met de overzichtelijke handleiding. In deze pakketten krijg je alles wat je nodig hebt om de basis van jouw stijlvol bijgebouw in een sneltempo op te bouwen. Het is echt net zoals Lego!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een bijgebouw in eik?

Er zijn verschillende redenen waarom een bijgebouw uit eik zo een goede keuze is. Ten eerste staat eik bekend als een Europese hardhoutsoort en deze is meer specifiek een Franse eik. Eik is dus zeker stevig genoeg om jouw bijgebouw recht te houden. Het werd zelfs al tijdens de middeleeuwen gebruikt als basis voor mensen hun woning!

Bovendien kan je ervoor kiezen om bepaalde onderdelen van deze basis niet te bekleden. De vele knopen in het hout geven jouw project een luxueuze uitstraling die geen enkel ander materiaal overschrijdt. Ten slotte is een pakket ideaal voor zij die zoeken naar een rustieke uitstraling voor hun project.

Wat mag je verwachten van een eiken bijgebouw in bouwpakket?

Elk pakket bevat alle houten balken en kepers en alle nodige bevestigingsmaterialen om de basis samen te stellen. Het is net zoals een groot IKEA-pakket dat je zelf moet samenstellen. Elk onderdeel is ook genummerd en met de overzichtelijke handleiding in de hand zal jouw bijgebouw snel rechtstaan.

Hoewel je de houten balken en kepers krijgt voor dit bijgebouw, krijg je geen bekleding of materiaal voor het dak. Die zal je zelf nog apart moeten bestellen. Bij deze pakketten van een eiken bijgebouw krijg je met andere woorden de basis of het skelet voor jouw project.

Een eiken bijgebouw in bouwpakket op maat?

Komen de afmetingen van deze voorgemaakte bijgebouwen niet overeen met jouw gewenste afmetingen? Dan kan je een pakket met jouw unieke maten bestellen. Wij zorgen dan dat alle onderdelen tot de juiste afmetingen worden verzaagd. Het enige wat jij dan nog moet doen, is jouw project in elkaar puzzelen.

Kan mijn bijgebouw in bouwpakket ook in douglas?

Ja hoor! We hebben ook verschillende modellen in ons assortiment verkrijgbaar uit douglas hout. Dit is ook een Europese houtsoort met een gelijkaardige uitstraling als eik. Douglas is wel de ideale houtsoort voor zij die met een krapper budget bouwen of graag wat besparen op hun project. Op die manier krijg je een even stevig en stijlvolle basis voor jouw bijgebouw voor een veel lager prijskaartje.

Wat is de prijs van een eiken bijgebouw?

Omdat eik wel bekend staat als een iets luxueuzere houtsoort, hebben deze gebintes een iets hoger prijskaartje. Dit is zeker een correcte prijs, als je je bedenkt wat voor een kwaliteitsvolle houtsoort eik wel is! Wie toch graag wat wil besparen, bieden we vele modellen ook aan in douglashout, wat de kosten wel wat kan drukken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken bijgebouw? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving