Thermo movingui gevelbekleding

Thermo Movingui is een houtsoort die afkomstig is uit West-Afrika en bekend staat om zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt als gevelbekleding vanwege de natuurlijke weerbestendigheid en stabiliteit. Thermo Movingui heeft een mooie donkerbruine tot roodbruine kleur die na verloop van tijd kan veranderen naar een zilvergrijze patina. Het hout heeft een fijne textuur en een gelijkmatige nerf, waardoor het een elegante uitstraling heeft.

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoe kwaliteitsvol is gevelbekleding in thermo movingui?

Thermo movingui is zeer kwaliteitsvol, zeker als thermisch behandelde houtsoort. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het lang meegaat zonder te vervormen, barsten of verkleuren. Bovendien heeft thermo movingui een natuurlijke uitstraling en een warme, luxueuze look, waardoor het een populair en stijlvol materiaal is voor gevelbekleding.

Welke uitstraling heeft Thermo Movingui gevelbekleding?

De houten planken hebben een strakke vormgeving en een subtiele nerfstructuur, waardoor het een luxe uitstraling geeft aan de gevel. Het warme bruine kleurenpalet zorgt voor een natuurlijke en tijdloze uitstraling die goed past bij zowel moderne als klassieke architectuur. 

Is Thermo movingui gevelbekleding duur?

Thermowood gevelbekleding kan duurder zijn in vergelijking met andere materialen zoals onbehandeld hout of PVC gevelbekleding. Dit komt doordat Thermowood een thermische modificatie ondergaat, wat resulteert in een hogere prijs vanwege de extra productieverwerking. Echter, het kan nog steeds een kostenefficiënte keuze zijn vanwege de duurzaamheid en onderhoudsarme eigenschappen op lange termijn.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo movingui gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving