Groen Gelaste Draad

Een groene gelaste draad is de ideale tuinafzetting voor wie houdt van een natuurlijke toets in zijn tuin. Het is namelijk echt een afsluiting met een natuurlijk karakter. Heb je bijvoorbeeld een bos naast je woning waar je graag nog het zicht op behoudt? Dan zal de groene tennisdraad het zicht niet verstoren en zelfs volledig opgaan in de groene natuur.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe wordt een groene gelaste draad gemaakt?

Een groene gelaste draad wordt gemaakt uit metaaldraad die wordt bedekt met een beschermlaagje uit plastic. Dat geeft jouw metaaldraad niet alleen die groene kleur, maar het materiaal wordt beschermd tegen roesten. De draad lassen we vervolgens aan elkaar, waardoor we mooie, klassieke rondingen en bogen krijgen.

Groene gelaste draad op rol of als pakket?

Kies jij voor een rol gelaste draad of voor een volledig pakket? Bij de volledige pakketten krijg je nagenoeg alles wat je nodig hebt: van palen, spandraden en paaldoppen, tot alle nodige bevestigingsmaterialen. Het enige wat je bij deze pakketten niet krijgt zijn de betonplaten en het snelbeton voor de plaatsing van de palen. Die dien je dus nog apart aan te kopen, als je die wenst.

Heb je de palen reeds in je tuin geplaatst? Of wil je een bestaande metaalafsluiting herstellen? Dan raden we de rollen aan. Dit is enkel de gelaste draad, op een rol van 25 meter. Ook bij de rollen kan je kiezen uit verschillende hoogtes: 100, 120, 150 en 180 centimeter hoogtes.

Waarmee kan ik een groene gelaste draad aankleden?

Als je jouw groene tuindraad bekleedt met decoratiematten of laat overgroeien, kan dat al snel een zwaar gewicht vormen. Dat kan nadelig zijn voor de stevigheid van je gelaste draad. Wil je toch kunnen genieten van wat meer privacy? Dan kan je wel kiezen om een zichtdoek aan je afsluiting te hangen.

De opties waarmee je een gelaste draad kan aankleden zijn eerder beperkt. De meeste mensen kiezen echter voor deze omheining om visueel een bepaald stuk grondgebied af te bakenen. Je kan op deze manier ook bepaalde dieren buiten je tuin houden, of juist zorgen dat ze binnen blijven.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze groen Gelaste Draad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving