Composiet Terrasplanken

Als grillmaster is elk straaltje zonneschijn voor mij een reden om de barbecue op het terras te zetten. Lekker vlees bakken op de grillplaat, of gemarineerde aardappelen in de pel. Wanneer ik mij echt laat gaan, dan marineer ik erop los. Soms gebeurt het dan wel eens dat ik wat mors: de marinade spettert in het rond en soms valt er eens iets op de grond. Gelukkig moet ik dankzij mijn terras uit composiet mij geen zorgen maken over vetplekken. Die gaan er heel gemakkelijk uit en kan ik snel doorgaan met experimenteren op mijn grillplaat.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waar zijn terrasplanken uit composiet van gemaakt?

Composiet is erg interessant materiaal dat opgebouwd is uit gerecycleerde houtvezels en kunststoffen. Deze moderne techniek is al erg ontwikkeld en blijft men ook continu verbeteren. Dit materiaal kenmerkt zich door de hoge stabiliteit en een prachtige uitstraling. Dankzij kleurstoffen kunnen we deze planken verschillende kleuren geven, wat ook betekent dat de kleur vaster is dan verf. Bovendien zijn de planken heel duurzaam, waardoor je nog lang kunt genieten van een stijlvol terras.

Uit welke composiet terrasplanken kan ik kiezen?

Er zijn verschillende composiet terrasplanken in ons assortiment. Zo zijn er planken die zo dicht aanleunen tegen tropisch hardhout, dat je het verschil niet zal zien! Andere planken hebben dan weer een iets modernere uitstraling in een donker of lichtgrijze kleur. Sommige van deze planken kan je ook aan je terras bevestigen met clips, waardoor de planken wel lijken te zweven en je bijna geen schroeven ziet.

Daarnaast hebben we ook planken met diverse oppervlaktetexturen. Zo kan je kiezen voor planken met een houttekening om toch een landelijke toets te geven aan je modern terras. Of kies je voor de planken met kleine groeven in de plank?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet Terrasplanken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving