Poortkaders

Er komen zo veel enthousiaste klussers bij ons over de showroom-vloer, dat het soms moeilijk is om een perfecte poort te vinden voor iedereen. De een wilt padoek, de ander wilt composiet en ze vinden geen draaipoort in ons assortiment die ze echt overtuigen. In dat geval raden we de poortkaders aan, waarmee je de bekleding zelf kunt kiezen en kan afstemmen op de rest van je tuinomgeving. Deze poort is namelijk het eerste wat bezoekers zien, dus je staat er best even wat langer bij stil. 

Meer weten?

Meer weten?

Waarvoor zijn poortkaders voor een draaipoort handig?

Een poortkader is vooral handig om een poort volledig zelf vorm te geven. Je krijgt een gelakt metalen kader, waar je vervolgens zelf de bekleding aan toevoegt. Zo timmer je ook de poort dicht, of je kan ervoor kiezen om kleine voegen tussen de bekleding te laten. Zo stem je de draaipoort perfect af op de uitstraling van je tuin of op de nabijgelegen tuinwand. Het robuuste metaal zorgt ervoor dat je nog steeds een duurzame poort krijgt waar geen inbreker kan doorbreken!

 

Kan je elke bekleding gebruiken voor deze poortkaders?

In principe ben je volledig vrij om elke houtsoort te kiezen voor de bekleding van dit soort poortkader. Toch zijn er sommige bekledingen die meer geschikt zijn dan anderen. Zo hou je best rekening met de dikte van de planken, zodat ze nog perfect tussen het kader passen. Je kiest ook best voor een lichtere variant van planken, zodat de poort nog altijd vlot kan openzwaaien of dat de automatische scharnieren goed blijven werken.

 

In een notendop: kies elke houten of composiet bekleding die je wilt, maar hou rekening met de dikte en het gewicht van je keuze.


Zijn deze poortkaders voor draaipoorten automatisch?

Sommige van deze poorten zijn wel, anderen niet automatisch. Dat hangt vooral af van het product dat je kiest. Bij de handmatige draaipoorten krijg je al het nodige materiaal voor een klink en een cilinderslot. Zie je toch een handmatige poort die je toch liever automatisch hebt? Bekijk dan ons assortiment poortkaders voor automatische poorten, want daar vind je nog veel meer.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poortkaders? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving