Ramen

Open het raam en kijk eens naar buiten, wat een prachtig zicht. Kijk jij uit op een prachtig weiland waar de koetjes grazen, de bijtjes zoemen en met groen gras zo ver het oog reikt? Of misschien leef je wel een stedelijk gebied, met een levendige buurt, goede vrienden en leuke herinneringen? Een raam kan je het uitzicht geven op al die waardevolle dingen! Daarom dat een raam in een bijgebouw ook zo leuk kan zijn en het geeft een mooi, decoratief effect aan jouw project.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke ramen kan je kiezen?

We hebben ramen uit verschillende materialen in ons assortiment. Zo kan je kiezen uit een houten of een metalen raamkozijn.

 

Heb je een rustiek, houten bijgebouw? Dan trek je die rustieke uitstraling best door naar de ramen met een houten kozijn! Hier kan je kiezen tussen verschillende Europese houtsoorten zoals douglas en vuren, om het landelijke karakter nog meer te onderstrepen. De houten ramen worden steeds voorzien van een enkel glas, wat ze dus ideaal maken voor een bijgebouw zoals tuinhuizen, poolhousen en overkappingen.

 

Daarnaast kan je ook kiezen voor de stalen ramen. Deze passen dan wel iets meer binnen een moderne uitstraling en tuinomgeving, maar ook een landelijk tuinhuis kan aangevuld worden met deze ramen. Bij de stalen ramen heb je vaker dubbel glas, hoewel je ook hier soms kan kiezen voor enkel glas. Dit maken deze modellen iets meer geschikt voor woningen en tuinkantoren.

Waarom een raam in jouw bijgebouw?

Een raam in jouw bijgebouw kan vooral visueel een heel mooi effect geven. Zo zijn ze een decoratief pluspunt, waardoor vlakke muren een leuk accent krijgen. Dankzij een raam kan ook het zonlicht in het bijgebouw schijnen, voor meer licht binnenin doorheen de dag. En heb je toch wat nood aan verkoeling of wil je het gebouw even verluchten? Dan kan je gemakkelijk het raam openzetten voor wat frisse lucht.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze ramen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving