Geschaafde eiken balken en kepers

La douce France. Het land van de kaas, wijn, croissants, de Eiffeltoren, en natuurlijk ook het beste eikenhout ter wereld! Dit is echt Europees hardhout, wat het dus ideaal maakt voor de constructie van verschillende bijgebouwen. Denk maar aan een poolhouse, bijgebouw, carport, overkapping of een tuinhuis. En het is bovendien een bijzonder ecologische keuze, aangezien deze houtsoort van ons Europees vasteland afkomstig is en dus een minder lange afstand moet afleggen naar ons magazijn.

Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze geschaafde balken en kepers afgewerkt?

Geschaafde balken worden na het verzagen door een geautomatiseerde schaafmachine gladgeschuurd en verliezen zo hun ruw oppervlak. Op die manier zijn ze bijzonder egaal, zonder splinters, in tegenstelling tot de fijnbezaagde balken. Dit maakt ze ideaal voor waar je deze palen nog als steun wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld een trap afgaat en je even steunt op een van deze kepers, zal je je geen pijn doen aan splinters.

Kan je deze geschaafde eiken balken en kepers op maat krijgen?

Het kan zijn dat je niet de ideale maten in ons assortiment vindt. We hebben vierkante en rechthoekige balken en kepers in verschillende afmetingen, maar misschien niet exact wat je nodig hebt. Toch bieden we een oplossing! We kunnen namelijk andere maten en lengtes per bestelling laten maken in onze zagerij. Op die manier kan je toch aan de perfecte constructiematerialen geraken, zonder veel problemen.

Moet je deze eiken balken en kepers bedekken?

Helemaal niet! Deze Europese houtsoort staat bekend voor zijn charmante en luxueuze uitstraling. Wat veel mensen aantrekkelijk vinden aan deze houtsoort, zijn de vele nerven en knopen die een mooie, golvende toets geven aan jouw constructie. Dit geeft jouw project ook een naturelle, bijna landelijk accent aan je project. Dit maakt dat je deze balken ook zichtbaar kan laten in je constructie en dus niet hoeft te bedekken met bekleding.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geschaafde eiken balken en kepers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving