Tuinpoort Hardhout

Soms is het moeilijk om te kiezen tussen twee uitersten. Zoet of zuur? Toyota of Ferrari? Landelijk of modern? Het is een aardsmoeilijk dilemma! Laten we die moeilijke levensvragen toch ietsje makkelijker maken, door tuinpoortjes te plaatsen die zowel landelijk als vooruitstrevend zijn. Dat zijn deze modellen uit tropisch hardhout bijvoorbeeld! Een tijdloos design en de perfecte mix tussen moderniteit en traditie. Op die manier hoef je niet te kiezen en krijg je het meest passende en veelzijdige tuinpoortje voor jouw woning en tuin!

Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen heeft hardhout voor je tuinpoortje?

Een tuinpoortje uit tropisch hardhout staat garant voor een uitermate duurzame en stevige entree tot je tuin. Deze poortjes hebben een duurzaamheidsklasse 1, waardoor je zult zien dat ze zelfs zonder behandeling meer dan 25 jaar kunnen meegaan. En om er zelfs nog langer van te kunnen genieten, en langer die charmante houtkleur te behouden, kan je het hout periodiek behandelen.

Bovendien is tropisch hardhout echt HARD-hout. Ze zijn erg stevig, waardoor je hond bijvoorbeeld niet door de poort kan breken. Het geheel is zelfs zo robuust dat het hout niet zal kromtrekken of buigen na verloop van tijd.

Welke uitstraling hebben deze hardhouten tuinpoortjes?

Dankzij de gladde textuur zonder knopen hebben deze tuinpoortjes een egaal uiterlijk. Je ziet aan het oppervlak wel een hele fijne houtnerf, maar niets te opvallends zoals bij de Europese houtsoorten wel het geval kan zijn.

Met deze tuinpoortjes geef je wel nog een landelijke en romantische flair, zonder in te moten boeten aan de moderne uitstraling van het hardhout. Ze zijn met andere woorden de perfecte combinatie tussen een moderne look met een snufje landelijkheid.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinpoort Hardhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving