Kapschuur

Wil je een echt unieke overkapping om jezelf of bepaalde spullen droog te houden? Dan is een kapschuur misschien wel wat je zoekt. Deze vorm van overkappingen worden al heel lange tijd gebruikt, maar de modellen uit ons assortiment zijn juist erg tijdloos, modern en uniek. Op die manier krijg je een kapschuur die perfect past bij de rest van je tuin en het budget dat je wilt spenderen.

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een kapschuur?

Een kapschuur lijkt misschien wel op het eerste zicht op een gewonde overkapping, maar dat is het niet! Een kapschuur heeft namelijk een meer gepunt dak en een asymmetrische vorm. Traditioneel is de achterkant van dit soort bijgebouw altijd gesloten, maar om jou toch meer variatie te geven hebben we ook modellen die volledig open zijn in ons assortiment. Beide versies hebben hun voordelen: een open kapschuur geeft een open zicht op de tuin, maar de gesloten versie beschut je van de wind en creëert meer privacy.

Waarvoor kan je een kapschuur gebruiken?

Een kapschuur kan dienst doen voor verschillende functies. Zo kan je er een eettafel plaatsen om met heel de familie tijdens de zomer aan te dineren. Of kies je liever voor een lounge voor de aperitief of om gezellig te genieten van een goed boek? Een extra speelruimte voor de kinderen? Een plek om fietsen en go-carts te parkeren? Het is allemaal mogelijk met een kapschuur. Je kan dit soort bijgebouw dus voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken.

In welke houtsoorten kan je een kapschuur kopen?

We hebben verschillende modellen in ons assortiment die ook in diverse houtsoorten verkrijgbaar zijn. Enerzijds kan je kiezen voor vurenhout, een Europese houtsoort afkomstig van de fijnspar. We behandelen dit materiaal met chemicaliën voor een hogere duurzaamheid. Anderzijds hebben we douglas, een iets meer exclusieve houtsoort oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Beide houtsoorten hebben wel een duidelijke nerfstructuur en zijn rijk aan knopen, wat het landelijke karakter van je project nog meer onderstreept.

Welke dakhelling heeft een kapschuur?

Een kapschuur heeft eigenlijk een speciaal soort dak. De ene kant is langer dan de andere, wat zorgt voor een asymmetrisch geheel. Dit geeft een landelijke en stoere uitstraling. Het is ook dankzij dit dak dat je meer kunt genieten van het uitzicht op je tuin en de open hemel, zonder nat te worden door de regen.

Wat kost een kapschuur?

De kostprijs van een kapschuur kan erg verschillen naargelang het model en de houtsoort die je kiest. Grotere overkappingen zullen zo meer kosten dan kleinere versies. Over het algemeen kan je echter tussen de 1700 en 9000 betalen voor een kapschuur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kapschuur? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving